• SEAT Operational Lease v.a. € 369,- p/m

    Met het Operational Lease aanbod en de acties van Auto Hoogenboom Lease rijdt u voor een vast aantrekkelijk maandbedrag in uw nieuwe SEAT.

SEAT Operational Lease acties

Voor een vast bedrag per maand rijden in een nieuwe SEAT doet u met Auto Hoogenboom Lease. Bekijk hieronder onze Operational Lease acties en vraag online een offerte aan of bekijk onze SEAT voorraad. Heeft u uw keuze gemaakt? Neem contact met ons op via lease@autohoogenboom.nl of bel ons op 010 – 272 23 70.

SEAT Ibiza

Operational Lease de Ibiza nu vanaf € 369,- p/m

De SEAT Ibiza is zonder twijfel het meest iconische model van SEAT. Sinds de introductie in 1984 zijn er meer dan 5,4 miljoen Ibiza’s verkocht. De nieuwe SEAT Ibiza is stoer, sportief en zit vol met slimme technologieën.

Ontdek de Ibiza Offerte aanvragen

SEAT Arona

Operational Lease de Arona nu vanaf € 399,- p/m

De nieuwe SEAT Arona heeft een nog luxer interieur, met alle voordelen van digitalisering en connectiviteit. Dankzij de geavanceerde assistentiesystemen hoort hij tot de veiligste auto’s in zijn klasse.

Ontdek de Arona Offerte aanvragen
Leon-Sportstourer-Style-Business-Intense-ACTIE-BI

SEAT Leon Sportstourer

Operational Lease deze Sportstourer nu vanaf € 515,- p/m

De vierde generatie SEAT Leon heeft een uitgesproken LED-verlichting aan de achterzijde tot het futuristische interieur. Bent u klaar van het gebaande pad te gaan?

Ontdek de Sportstourer Offerte aanvragen
SEAT Tarraco private lease

SEAT Tarraco

Operational Lease de Tarraco nu vanaf € 665,- p/m

Ruim. Sportief. Krachtig. Stijlvol. Een machtige SUV met genoeg ruimte voor de hele familie. In de Tarraco voelt u zich the king of the road.

Ontdek de Tarraco Offerte aanvragen

Niet gevonden wat u zocht? Ontdek al onze SEAT modellen

Naast onze SEAT Operational Lease acties maken wij uiteraard ook graag een scherpe offerte voor een van onze andere SEAT’s.
Bekijk ons complete aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk alle SEAT’s

Ontdek de SEAT voorraad:

Snel instappen in uw nieuwe zakelijke lease auto? Neem een een kijkje tussen onze SEAT voorraad, kies uw nieuwe auto en vraag een Operational Lease offerte aan.

*Prijzen zijn o.b.v. Operational Lease i.c.m. een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Afbeeldingen kunnen afwijken van specificaties.