Škoda Scala 2024

De vernieuwde Škoda Scala 2024

De vernieuwde Škoda Scala 2024 is binnenkort te bestellen! De Škoda Scala 2024 heeft een sportieve uitstraling, nieuwe assistentiesystemen, een uitgebreide standaard uitrusting en is duurzamer. De Scala 2024 is vanaf nu bestelbaar en zal medio februari 2024 in de showrooms te zien zijn!

  • Sportieve uitstraling
  • Nieuwe veiligheids- en asssistentiesystemen
  • Meer standaardopties

Sportiever uiterlijk

De Scala 2024 heeft een sportieve uitstraling door de gewijzigde grille, koplampen en meer definitie in de voor- en achterbumpers. De Škoda Vision RS concept car is de inspiratiebron geweest voor de wijzigingen aan het uiterlijk van de Scala 2024.

Skoda Scala 2024 voorkant rood
Skoda Scala achterkant

Duurzamer dan ooit!

Duurzaamheid wordt alleen maar belangrijker. Dit is dan ook terug te zien aan de hoeveelheid duurzame materialen die gebruikt zijn tijdens de ontwikkeling van de vernieuwde Škoda Scala. Het interieurbekledingsmateriaal, de vloerbekleding, de vloermatten, de wielkastbekleding en het waterreservoir zijn gemaakt van uit gerecyclede kunststoffen.

Nieuwe assistentiesystemen

Škoda wil actief bijdragen aan de veiligheid op de weg. De Škoda Scala 2024 bevat een stevige carrosserie en beschikt over nieuwe veiligheids- en assistentiesystemen, zoals de Front Assist, Lane Assist en verkeersbordherkenning. Front Assist helpt de bestuurder bij het voorkomen van aanrijdingen met auto’s, fietsers en voetgangers en Lane Assist ondersteunt de bestuurder om tussen de lijnen te blijven rijden.

Meer standaardopties

De nieuwe Scala beschikt standaard over een 8 inch digitaal dashboard en een 8,25 inch infotainmentscherm. Daarnaast is de Scala nu ook te bestellen met het Monte Carlo pakket. Het Monte Carlo pakket bestaat uit zwarte accenten en carbon-lederen details in het interieur.

Op de hoogte blijven van de nieuwe Škoda Scala 2024?

Vul onderstaand formulier in en wij houden u, zodra er meer informatie over dit model beschikbaar is, op de hoogte!

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.