• We kijken terug op een geslaagd evenement!

    Op zaterdag 4 maart stond de Škoda Vision 7S bij ons in de showroom!

Terugblik Škoda Vision 7S Concept Car event

Op zaterdag 4 maart heeft de Škoda Vision 7S concept car bij ons in de showroom gestaan. Het was erg uniek dat de studie versie van dit model bij ons langs is geweest. De Škoda Vision 7S is namelijk het eerste model met Škoda’s nieuwe designtaal. In het design komen bekende merkwaarden terug zoals robuustheid, functionaliteit en authenticiteit. Ook onderscheidt de Vision 7S zich verder door een ruimtelijk interieur, duurzame en milieuvriendelijke materialen en een aerodynamische, efficiënte carrosserie.

Eerste reacties op de Škoda Vision 7S Concept Car

De Vision 7S Concept Car werd gebracht in een trailer. Veel mensen waren erg benieuwd naar hoe hij er nou in het echt uit zou zien. Wat meteen op viel was de grootte van de auto, de virtuele zijspiegels, de mooie velgen en de lijnen van de auto. De auto beschikt over mooie features. Zo hoef je alleen maar op de handgreep te drukken en de deur gaat vanzelf voor je open. Ook heeft Škoda een comfort mode ingebouwd. Wanneer deze aangezet wordt verdwijnen de pedalen in de vloer, het stuur en de console dieper in het dashboard en het display draait naar een verticale positie. Aan de buitenkant is een 230V stopcontact te vinden die bijna voor alles te gebruiken is. Handig als je bijvoorbeeld gaat kamperen.

“We zijn allemaal erg enthousiast over de Vision 7S. Hij is erg ruim, heeft mooie details en beschikt over verschillende gadgets. We kunnen niet wachten, maar dat moet toch, want voorlopig zullen we nog 2 tot 3 jaar op de Škoda Vision 7S moeten wachten.”

~ Raymond van Kooten – Verkoopadviseur Škoda


Groepsfoto SEAT en Škoda naast de Vision 7S Rotterdam

Op de hoogte blijven

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.