• De vernieuwde Volkswagen T-Cross

  De kleinste SUV van Volkswagen is vernieuwd. Zo heeft de T-Cross nu nog meer karakter en nog meer luxe. Ontdek ‘m hier!

De vernieuwde Volkswagen T-Cross: highlights

de vernieuwde volkswagen t-cross
Personaliseer uw T-Cross

Geef de T-Cross volledig uw eigen touch. Of u nu kiest voor een uitgesproken, sportieve of stoere look, de beslissing is aan u. Selecteer een kleur die bij u past, ga voor bijpassende velgen en maak het geheel compleet met stijlvolle binnenbekleding.

interieur volkswagen t-cross
Meer comfort en veiligheid

De vernieuwde T-Cross levert standaard extra comfort. Denk hierbij aan een groot touchscreen en een Digital Cockpit die alle benodigde informatie overzichtelijk weergeeft. Daarnaast staan er verschillende slimme assistenten tot uw beschikkeng, zoals Cruise Control en Front en Lane assist.

LED-verlichting t-cross
Lekker opvallend

De gemoderniseerde T-Cross valt meteen op door zijn herontworpen voor- en achterzijde, voorzien van geïntegreerde LED-verlichting. Nieuw bij de T-Cross is de optionele IQ.Light-technologie. Deze intelligente koplampen passen zich aan elke situatie aan en leiden u veilig door het donker, zonder andere weggebruikers te verblinden.

Ruime volkswagen t-cross
Ruim en functioneel

Goed nieuws voor zowel uw benen als uw bagage: met de T-Cross kunt u meenemen wat u wilt en geniet u nog steeds van comfortabele zitruimte. Zowel de achterbank als de passagiersstoel kunnen volledig plat, waardoor u een volkomen vlakke laadvloer creëert en een bagageruimte van maximaal 1281 liter hebt. Wilt u elektrische fietsen meenemen? Bevestig een fietsendrager op de trekhaak en u bent klaar om te gaan.

VW T-Cross 2024

De vernieuwde Volkswagen T-Cross

Dit is wat u kunt verwachten van de vernieuwde T-Cross:

 • Verkrijgbaar met efficiente TSI motor, optioneel met 7-traps DSG automaat
 • Nieuw design en een luxe afgewerkt interieur
 • Standaard rijk uitgerust
 • Verhoogde kogeldruk zodat elektrische fietsen makkelijk mee te nemen zijn
 • Staat begin 2024 in de showroom

Lease de Volkswagen T-Cross bij Auto Hoogenboom 

Wij adviseren u niet alleen over uw nieuwe auto, maar ook over de financiële mogelijkheden. Zakelijk of privé, leasing of financiering. Ook voor vragen op het gebied van fiscaliteit, duurzaamheid of flexibiliteit kunt u bij ons terecht. Gedurende de (financial of operational) leaseperiode zijn wij graag uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en schade.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een nieuwe Volkswagen
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf uw T-Cross samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of private leasen: alles bij ons geregeld!

Wij informeren u graag zodra de prijzen bekend zijn voor de vernieuwde T-Cross. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in.

Volkswagen T-Cross 2024

Meer over de T-Cross

Wat een SUV zo aangenaam maakt, is de comfortabel hoge zitpositie, waardoor u meer overzicht heeft in het verkeer. Bovendien heeft de T-Cross een groot voordeel in de stad: de wagen is lekker compact, waardoor krappe parkeerplaatsen en smalle straten geen probleem vormen. Met de optionele achteruitrijcamera en de parkeerassistent wordt het zelfs kinderspel. Het vernieuwde ontwerp is nog robuuster en strakker vormgegeven. Voorzien van nieuwe bumpers, vernieuwde verlichting, frisse kleuren, een brede grille, chromen accenten en stoere dakdragers. Een extra fraai detail is de stijlvolle lichtstrip die zich tussen de koplampen en het Volkswagen-logo bevindt.

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.