Ervaringen van klanten met de Volkswagen ID.3

Wat vinden onze klanten van de ID.3? Na aankoop hebben klanten uitgenodigd om een review over de Volkswagen ID.3 achter te laten. Lees de ervaringen van onze klanten. Zowel zakelijk als particulier!

“Ik rij de ID.3 sinds februari 2021 en ik ben zeer tevreden! Hij rijdt fantastisch en is verrassend ruim. De actieradius valt ook zeker niet tegen.” – Michel

Ik vind het vooral belangrijk dat de auto geen uitstoot heeft. Dat was voor mij de belangrijkste reden voor deze elektrische auto. Elektrisch rijden vind ik nu fantastisch, het rijdt zo stil en soepel. En je trekt er ook nog eens snel mee op.

Wat fijn is aan de ID.3 is dat mijn hele gezin erin past.  Naast mijn lease auto wilde ik graag een tweede auto voor mij gezin waarmee we alle privé kilometers elektrisch kunnen rijden. Veilig rijden staat hierbij voorop. Volkswagen geeft mij dat veilige gevoel.

Kun je uit de voeten met de actieradius? Ja, deze valt mij niet tegen. Ik heb thuis een laadpaal op de oprit, dus ik ga altijd van huis weg met een volle accu. Verder vind je in Nederland genoeg laadpunten, waar ik ondeweg kan laden als dat nodig is. 

Ga je met de auto op vakantie? Ja, we gaan graag op pad in eigen land met het hele gezin. Van weekendjes weg tot onze zomervakantie. Allemaal in Nederland.

Michel | Woonplaats: Spijkenisse | Leeftijd: 55 | Rijdt de ID.3 nu ruim 2 jaar

Gezin rijdt de ID.3 deze zomer

“Ik ben geen echte autofreak, maar deze auto rijdt gewoon goed en soepel.” – Debby

Ik vind de auto super handzaam in het gebruik. Alles spreekt voor zich, uitleg heb ik eigenlijk niet eens nodig gehad. Er zit een goed dashboard in. Je kunt makkelijk google maps verbinden via je telefoon, maar ook de navigatie van Volkswagen is goed. Op het stuur heb ik alle shortcuts. Dat vind ik super handig en het rijdt heel veilig. De auto geeft ook genoeg signalen. Ik heb zelf heel veel uit gezet, maar je kunt van alles instellen voor je eigen rijcomfort. 

Kun je uit de voeten met de actieradius? Ja, zeker voor het rijden in de stad. Ik kan vrijwel altijd heen en weer naar mijn afspraken. De auto geeft in ieder geval goed aan hoe ver je nog kunt rijden en via de app weet ik precies waar de laadpalen zijn. In Nederland is dat goed geregeld. Ik heb thuis geen laadpaal, dus dat vraagt soms iets meer plannen. Ik heb een mobiele functie als trainer. Ik kan dan laden als ik een hele dag een training geef. Steeds meer bedrijven hebben laadpalen, waar ik gratis kan laden. 

Ga je met de auto op vakantie? Ja, ik ga regelmatig weekendjes weg met mijn auto naar Duitsland of België. De auto heeft genoeg laadruimte om met 4 of 5 personen een weekend weg te gaan.

Debby | Woonplaats: Rotterdam | Leeftijd: 40 jaar | Rijdt de ID. 3 nu bijna 2 jaar

“Ik ben overtuigd, én dat al na een keer rijden!” – Mandy

Hij rijdt lekker, fijne hoge instap en comfortabel voor in de file. Ik kan gemakkelijk aanbieden dan mensen met mij mee kunnen rijden, want er is ruimte genoeg! Prima draaicirkel en je parkeert er zo mee in. Daar is de auto klein genoeg voor, maar toch super ruim van binnen! Ik heb er nu één keer in gereden, maar mijn volgende auto wordt een ID.3!

Mandy | Woonplaats: Delft | Leeftijd: 31 jaar

“Ik geef de ID.3 vijf sterren!

De ID.3 scoort op alle punten (sportiviteit, ruimte, design) goed en daarom geef ik de auto vijf sterren. Ik zou de ID.3 dan ook zeker aanbevelen aan anderen.

M. van Daalen | Woonplaats: Hellevoetsluis | Leeftijd: 50 jaar

Wilt u de ID.3 ook uitproberen? Vraag nu uw testrit aan

Ontdek of de mooie woorden over de ID.3 wel écht waar zijn. Na deze testrit mag u zelf oordelen.

  • MM slash DD slash JJJJ
    Let op: op zondag is het niet mogelijk om een proefrit te maken.
  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.