Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • ŠKODA Private Lease nu vanaf € 329,- p/m.

    Met ŠKODA Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw nieuwe ŠKODA. Wegenbelasting, verzekering en onderhoud: het is allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Voor een vast bedrag per maand rijden in een nieuwe ŠKODA met ŠKODA Private Lease. Kies uw favoriete model en stap binnenkort in een splinternieuwe ŠKODA!

Ontdek ŠKODA Private Lease modellen

Een ideale ŠKODA voor ieder budget.

ŠKODA FABIA

ŠKODA Fabia

Private Lease de Fabia nu vanaf € 329,- p/m.

De Fabia heeft een strak design en een krachtige uitstraling. Dit wordt extra benadrukt door het front met LED-dagrijverlichting.

Ontdek meer

ŠKODA Fabia Combi

Private Lease de Fabia Combi nu vanaf € 329,- p/m.

De Fabia Combi is onze ruime station en leverbaar met alles wat je nodig hebt, zoals navigatie, DAB+ radio en Bluetooth.

Ontdek meer

ŠKODA Scala

Private Lease de Scala nu vanaf € 339,- p/m.

Het frisse design van de Scala is strak en geeft deze hatchback een stoere uitstraling. Hij is compact maar heeft veel binnenruimte.

Ontdek meer

ŠKODA Kamiq

Private Lease de Kamiq nu vanaf € 379,- p/m.

De Kamiq is een praktische en wendbare stads-SUV met een ruime kofferbak waar u alle sporttassen van uw Zaterdagfamilie in kwijt kunt. 

Ontdek meer

ŠKODA Karoq

Private Lease de Karoq nu vanaf € 499,- p/m.

De ŠKODA Karoq is een bron van rust en comfort. Hij is standaard voorzien van navigatie, Cruise Control en automatische airconditioning.

Ontdek meer

ŠKODA Enyaq iV

Private Lease de Enyaq iV nu vanaf € 479,- p/m.

De Enyaq iV is de ideale auto voor een weekend weg met uw Zaterdagfamilie. Met een actieradius van max. 537 km (WLTP) rijdt u naar de Ardennen en weer terug.

Ontdek meer

ŠKODA Octavia

Private Lease de Octavia nu tijdelijk vanaf € 480,- p/m.

De vernieuwde ŠKODA Octavia is dankzij z’n strakke en stoere contouren een hatchback met stijl én heel veel ruimte. Is dit de ideale ŠKODA voor u?

Ontdek meer

ŠKODA Octavia Combi

Private Lease de Octavia Combi nu vanaf € 496,- p/m.

De Octavia Combi is voorzien van de nieuwste infotainmentsystemen en technologieën, zoals Full-LED matrix koplampen en een uitgebreide Virtual Cockpit.

Ontdek meer

ŠKODA Superb Hatchback

Private Lease de Superb Hatchback vanaf € 680,- p/m.

De Superb verenigt de stijlvolle belijning van een premium limousine in de hogere middenklasse met de ruimte en het comfort van een gezinsauto.

Ontdek meer

ŠKODA Superb Combi

Private Lease de Superb Combi vanaf € 701,- p/m.

De Superb Combi verenigt de stijlvolle belijning van een premium limousine in de hogere middenklasse met de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto.

Ontdek meer

Heeft u interesse in het Private Leasen van een ŠKODA? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Private Lease aanvraag

*Genoemde prijzen zijn op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar.