Welkom bij uw SEAT dealer

Wij zijn Auto Hoogenboom SEAT. Al meer dan 85 jaar staat Auto Hoogenboom voor één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in en rond regio Rotterdam Rijnmond. U bent bij ons van harte welkom.

Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies, of het nu gaat om een nieuwe SEAT of SEAT occasion, elektrische SEAT, zakelijke lease of private lease. Wij kennen SEAT als geen ander. Van de compacte Ibiza tot de stoere Tarraco! Wilt u direct wegrijden in een nieuwe auto of een occasion? Bekijk dan snel onze ruime voorraad!

seat-showroom

Gespecialiseerd SEAT onderhoud

Service voor iedere SEAT. Het merk SEAT staat voor kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare auto’s en dat geldt ook voor onze service.

U kunt bij onze officiële SEAT dealer service vestigingen terecht voor onderhoud, APK, reparaties en storingen in Rotterdam, Vlaardingen en Spijkenisse. Schadereparaties kunt u laten uitvoeren bij onze universele schadeherstel vestigingen in Rotterdam en Spijkenisse. Onze gespecialiseerde SEAT monteurs staan altijd voor u klaar. U krijgt 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en gratis pechhulp in Europa. Direct een afspraak maken? Plan deze eenvoudig in bij één van onze vestigingen en kies zelf de dag en tijd die voor u het beste uitkomt.

Ontdek alle SEAT Auto Hoogenboom vestigingen