Mijn Auto Hoogenboom
Vanaf € 21.450,-
Private lease € 309,- p/m
 • SEAT Arona. Nóg meer karakter

  De nieuwe SEAT Arona heeft een nog luxer interieur, met alle voordelen van digitalisering en connectiviteit. Dankzij de geavanceerde assistentiesystemen hoort hij tot de veiligste auto’s in zijn klasse. De marktintroductie staat gepland voor medio zomer.

Rijklaar vanaf

€ 21.450

Private Lease

€ 309 p/m

Zakelijke Lease

p.o.a.

SEAT Arona, crossover met klasse

De SEAT Arona is een stoere stadse crossover. Van voor tot achter en van top tot teen heeft hij een flinke designupgrade gekregen. Door de moderne belijning en dynamische details is het een indrukwekkende verschijning. Met een lading aan comfort- en veiligheidsfeatures, en een bagageruimte van maximaal 1280 liter kunt u genieten van iedere kilometer. Voor het eerst is hij ook leverbaar in de Xperience-uitvoering.

 • Onderscheidend in zijn klasse: robuuste en strakke looks, standaard LED-verlichting
 • Compleet nieuw interieur: luxere uitstraling, groot infotainmentdisplay; 100% connected
 • Nieuwe Xperience-uitvoering versterkt offroad-design
 • Hoogwaardige veiligheidssystemen met mogelijkheid tot semi-autonoom rijden
 • Marktintroductie medio deze zomer

Revolutionair nieuw interieur Arona

Het interieur met de comfortabele hoge zit krijgt een nog luxere uitstraling doordat het dashboard nu is uitgevoerd met zachte materialen én het nieuwe multifunctionele stuur, dat met nappaleder is bekleed. Ook hier is er een hoofdrol voor LED-technologie: de ventilatieroosters aan weerszijden van het dashboard zijn omringd door sfeervolle LED-verlichting. De kleur ervan is afhankelijk van de gekozen uitvoering. 

Het grote display van het infotainmentsysteem (standaard 8,2 inch, optioneel 9,2 inch) lijkt boven het dashboard te zweven. Door de centrale plaatsing ligt het perfect in het blikveld van de bestuurder.

Bekijk onze Arona voorraad

Bekijk alle

SEAT Arona Private lease vanaf € 309 per maand

Met private lease betaalt u maandelijks een vast bedrag. Het is niet alleen voordelig, maar ook heel praktisch. De kosten voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting zijn bij private lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag.

Voordelen van Volkswagen Private Lease

 • Vast bedrag per maandGeen spaargeld nodig
 • Geen spaargeld nodig
 • U rijdt een gloednieuwe SEAT
 • Inclusief onderhoud, (allrisk)verzekering en wegenbelasting
 • Alles geregeld bij Auto Hoogenboom

Connectiviteit en veiligheid in de Arona

Altijd online: ‘Hola Hola’
In de Arona staat connectiviteit nu op een nog hoger niveau. Bedieningsgemak staat daarbij centraal. Dankzij het Full Link-systeem zijn smartphones eenvoudig draadloos te koppelen. De functies van Apple CarPlay of Android Auto zijn te bedienen via het multifunctionele stuur, het infotainmentsysteem én met de stem.

Door ‘Hola Hola’ uit te spreken, activeert de bestuurder de stembediening. Hiermee kan bijvoorbeeld de navigatiebestemming worden ingevoerd en is verkeersinformatie op te vragen. SEAT CONNECT met ingebouwde eSim wordt standaard op de Arona. Hierdoor is eCall beschikbaar. Hiermee kan de auto automatisch een noodoproep versturen bij een ongeval. Daarbij wordt relevante informatie (locatie van de auto, aantal inzittenden etc.) meegestuurd, zodat hulpdiensten snel en gericht in actie kunnen komen. Met de SEAT CONNECT app zijn ook diverse functies op afstand te bedienen. Zo is de auto met de smartphone op afstand te ver-/ontgrendelen. Ook heel handig: met de app kan de claxon kort worden geactiveerd. Zo wordt het makkelijk om de auto op een druk parkeerterrein terug te vinden.

Next level veiligheidssystemen in de Arona
Ook op het gebied van veiligheidssystemen legt de vernieuwde Arona de lat nog hoger, zeker in zijn klasse. Zo maakt Travel Assist het rijden in de Arona nog comfortabeler en relaxter. Dit systeem maakt semi-autonoom rijden mogelijk door de Adaptieve Cruise Control (ACC) en Lane Assist te combineren. Hierdoor kan de Arona automatisch een veilige afstand aanhouden tot voorgangers terwijl de auto tussen de wegmarkeringen blijft. Dankzij Verkeersbordenherkenning neemt de auto bovendien de geldende snelheidslimiet in acht. De Arona is er nu ook met Side Assist, het systeem dat de dode hoek ‘opheft’ met radarsensoren, die een bereik van 70 meter hebben. Als deze sensoren bij een rijbaanwissel een verkeersdeelnemer in de dode hoek opmerken, krijgt de bestuurder een waarschuwing. Met het handige Park Assist parkeert de Arona automatisch in. Ook de grootlichtassistent is nu leverbaar. Dat betekent dat de Arona het grootlicht automatisch dimt bij tegemoetkomend verkeer.