• Volkswagen meest verkochte bedrijfswagenmerk van 2022!

    2023 is net van start maar we hebben toch nog een leuke terugblik op het afgelopen jaar. Volkswagen Bedrijfswagens is namelijk het meest verkochte bedrijfswagenmerk van 2022!

Volkswagen is het meest verkochte bedrijfswagenmerk van 2022!

In een jaar dat er in het algemeen minder bedrijfswagens verkocht werden ten opzichte van het jaar daarvoor wist Volkswagen toch de koppositie te pakken op de bestelautoranglijst. Volkswagen maakte in december een eindsprint waardoor zij uiteindelijk met 1.564 verkochten bestelauto’s aan de top kwamen van de ranglijst. Niet alleen dit is een prestatie op zich, maar ook wist Volkswagen nog eens een verkoopstijging van maar liefst 233,7% te realiseren ten opzichte van december 2021. In september 2022 stond Volkswagen al eerder aan de top alleen toen werden zij nauw achtervolgd door Renault en Ford, maar uiteindelijk met dank aan de eindsprint in december wist Volkswagen de koppositie op de bestelautoranglijst te behouden en werd dit het meest verkochte bedrijfswagenmerk van 2022!

Volkswagen Caddy en Transporter in de top 5

Naast dat Volkswagen de toppositie heeft bereikt op de ranglijst zijn ook de Caddy en de Transporter beland in de top 5 meest verkochte modellen van 2022. Hierbij is de Caddy met 627 verkochten modellen beland op plek één. Dit is een stijging van 202,9% ten opzicht van het aantal verkopen in 2021. Daarnaast is de Transporter met 368 aantal verkochten modellen in 2022 geëindigd op plek drie op de ranglijst. Dit is maar liefst een stijging van 318,9% aantal verkochte Transporters ten opzichte van het aantal verkopen in 2021. Hier kunt u meer te weten komen over de Caddy en de Transporter.

Ook interesse in een Volkswagen bedrijfswagen?

Bekijk onze voorraad Volkswagen Bedrijfswagens

Bekijk alle

*Bron en genoemde cijfers verkregen van de RDC en de Bovag.