• De Volkswagen ID. 2all concept

    De ID. 2all concept: een elektrische Volkswagen in de compacte klasse!

ID. 2all concept: een elektrische Volkswagen in compacte klasse

Met de Volkswagen ID. 2all concept geeft Volkswagen alvast een voorproefje van een nieuwe elektrisch aangedreven compacte auto die in 2025 op de markt zal komen. Het nieuwe design is net zo ruim als een Golf, heeft een actieradius van maximaal 450 kilometer* en zit vol met hightech. Met het studiemodel laat Volkswagen zien welke designrichting zij inslaan.

Houd mij op de hoogte
  • Actieradius van maximaal 450 km*
  • Stylingdetails hinten naar de allereerste Golf
  • Studiemodel toont nieuwe Volkswagen-design
  • Het productiemodel volgt in 2025
  • Product versie met de ruimte van een Golf

Typisch Volkswagen

De Volkswagen ID. 2all concept blikt vooruit op de looks van de toekomstige compacte elektrische Volkswagen. De ID. 2all zal een vernieuwde look van het klassieke stijlelement van de eerste Golf laten zien, namelijk de C-stijl. Samen met strakke lijnen en krachtige proporties komt het studiemodel vriendelijk, dynamisch én tijdloos voor de dag. Typisch Volkswagen.

ID. 2all
nieuw model

Lekker ruim en compact

Door de ruime wielbasis van 2,60 meter is het interieur van de Volkswagen ID. 2all net zo ruim als dat van een Golf. Normaal vind je ook alleen een aantrekkelijke bagageruimte in auto’s met een hoger segment, maar de ID. 2all beschikt ook over een ruime bagageruimte (490 – 1.330 liter). Om maximaal te kunnen genieten van de beschikbare ruimte is het mogelijk om de achterbank in twee delen (40/60) neer te klappen en ook de leuning van de passagiersstoel is neerklapbaar. Naast dit blijft de ID. 2all lekker compact met de buitenafmetingen van 4,05 x 1,81 x 1,53 meter (LxBxH). Aandachttrekkers van het interieur zij de Digital Cockpit (27,7 cm), het head-up display en het grote aanraakscherm (32,7 cm).

Ondanks dat de ID. 2all compact is, is het comfortniveau nog steeds hoog. Zo zijn de stoelen verstelbaar, elektrisch en bevatten ze een massagefunctie. Verder bezit de ID. 2all over een groot glazen panoramadak en verschillende USB-C- en 12V-aansluitingen.

Nieuw platform en hightech

De ID. 2all zal de eerste elektrische Volkswagen zijn met voorwielaandrijving. Daarnaast beschikt hij over een elektromotor met een vermogen van 166 kW/226 pk en heeft hij een verwachte actieradius van maximaal 450 kilometer*. In circa 20 minuten is de ID. 2all opgeladen van 10% tot 80% en in minder dan 7 seconden bent u van 0-100 km/u. De topsnelheid van de ID. 2all bedraagt 160 km/u.

De Volkswagen ID. 2all zal verkrijgbaar zijn met geavanceerde features als Travel Assist, IQ.LIGHT inclusief Matrix LED-koplampen en 3D LED-achterlichten plus de EV-routeplanner.

uitbreiding ID.-family

Tien nieuwe elektrische Volkswagens tussen nu en 2026

De Volkswagen ID. 2all concept is één van de tien nieuwe elektrische modellen die Volkswagen tot en met 2026 op de markt gaat brengen. Dit jaar alleen al maken de vernieuwde ID.3 en ID.7 limousine hun aanloop, gevolgd door de ID. Buzz met lange wielbasis. Verder staat er in 2026 nog een compacte SUV op de planning. Bovendien werkt Volkswagen nog aan een elektrisch aangedreven model dat minder dan €20.000,- gaat kosten.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk dan de andere modellen van de Volkswagen ID.-family!

Volkswagen ID.3
Groene ID.3 rotterdam
Bekijk de ID.3
Volkswagen ID.4
Volkswagen ID.4 wit stad
Bekijk de ID.4
Volkswagen ID.5
Volkswagen ID.5 zwart Rotterdam-Zuid
Bekijk ID.5
Volkswagen ID. Buzz
Volkswagen ID. Buzz groen/wit Portland
Bekijk de ID. Buzz
Volkswagen
ID. Buzz Cargo
Volkswagen ID. Buzz Cargo groen Rotterdam
Bekijk de ID. Buzz Cargo

Wilt u niks missen van de ID. 2all?

Voor nu staat het productiemodel van de Volkswagen ID. 2all gepland in 2025. Wilt u op de hoogte blijven van alle updates rondom de onthulling? Vul dan onderstaande formulier in!

Op de hoogte blijven

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.