Op 13 mei stonden de Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo voor een dag in onze showroom. Samen met een aantal uitgenodigde gasten maakten we kennis met deze nieuwe modellen. En wat zijn ze gaaf!

De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz (Cargo) is een waardige opvolger van de iconische T1, het beroemde Volkswagen busje. Deze prachtige nieuwe personenbus en bedrijfswagen zijn ongekend veelzijdig en innovatief. De precieze actieradius is nog niet bekend, maar wij kunnen alvast verklappen dat dit ruim 400 km is.

  • Geïnspireerd door de iconische T1
  • Ruim 400 kilometer elektrische actieradius
  • Accupakket met een capaciteit van 77 kWh
  • Accu in slechts 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen
  • Prijzen binnenkort bekend

De Volkswagen ID. Buzz als personenbus en bedrijfswagen

Dankzij het MEB-platform heeft de ID. Buzz verrassend veel ruimte van binnen. Bovendien is er aandacht besteed om de bus op een ruimtebesparende manier in te delen. De Volkswagen ID. Buzz heeft ruimte voor 5 personen en daarnaast nog plek voor 121 liter aan bagage.

De ID. Buzz Cargo heeft een laadruimte van ongeveer 3,9m3. Er passen dus 2 europallets in. Nog extra bagage? e krachtige 150 kW e-motor goed voor een trekvermogen tot wel 1000 kg.

Daarnaast beschikt zowel de ID. Buzz als ID. Buzz Cargo over velen features, zoals ID. Light, verwijderbare / multifunctionele ID. Buzz Box, sfeerverlichting in het interieur met keuze uit 30 kleuren en veel meer!

Op de hoogte blijven van de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo?

Laat uw gegevens hieronder achter, dan houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Op de hoogte blijven

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Lees gerust verder…