Preview Škoda Superb Combi | zaterdag 23 maart in Rotterdam

Op zaterdag 23 maart kunt u bij ons in de showroom (Škoda Rotterdam Autostrada) alles ontdekken over de nieuwe Škoda Superb tijdens de preview! De Superb debuteert in Nederland als ruime en veelzijdige Combi. Werpt u als een van de eersten in Nederland een blik op de meest luxe Škoda? Daarnaast bent u van harte welkom om plaats te nemen en het interieur en de ruimte te ervaren*.

Op deze dag verloten we ook nog twee mooie prijzen onder alle bezoekers en staat er een hapje en drankje voor u klaar. Uiteraard kunt u zaterdag ook meteen onze andere populaire Škoda modellen en acties bekijken!

Datum: Zaterdag 23 maart 2024
Tijd: Tussen 10.00 en 17.00 uur
Plek: Toepad 19, Rotterdam (Autostrada)

Skoda Superb Preview Showroom R
otterdam

De Superb First Edition

Als topmodel van Škoda is de nieuwe Superb Combi in alles de overtreffende trap. Als eerste komt de First Edition naar Nederland. De First Edition nu te bestellen vanaf € 44.990,- en is:

  • Standaard uitgerust met DSG automaat
  • Aangedreven door een 150 pk sterke 1.5 TSI motor met Mildhybridtechnologie
  • Standaard uitgerust met digitaal instrumentenpaneel met een 10 inch display en een centraal geplaatst infotainmentdisplay (13 inch)
  • Beschikt over slimme functies, zoals Keyless entry, Virtual Pedal, achterruitrijcamera, wireless smartlink en meer!

Later komt de Superb ook beschikbaar met Plug-in hybride aandrijving.

We zien u graag 23 maart!

*Het is helaas niet mogelijk om zaterdag een proefrit in de nieuwe Superb te maken. U kunt hier alvast een proefrit inplannen voor als onze demonstratie Superb is gearriveerd.