• Hij is er, de nieuwe ŠKODA KAROQ

    Kom de vernieuwde KAROQ, het middelste broertje van de ŠKODA SUV familie, nu ontdekken in onze showroom.

Hij is er, de nieuwe ŠKODA KAROQ

Eindelijk is hij er dan. De nieuwe ŠKODA KAROQ is vanaf nu te bewonderen in onze showroom. De middelste SUV van ŠKODA heeft een flinke update gekregen. Zo is het design aangescherpt, wordt een digitaal instrumentarium standaard en zijn full-LED matrix koplampen voortaan als optie leverbaar. Daarnaast zijn er nieuwe assistentie- en infotainmentsystemen inclusief uitgebreide connectiviteit beschikbaar.

Meer over de KAROQ

De nieuwe ŠKODA KAROQ is een avonturier met ambities

In de urban jungle van vandaag is de KAROQ een bron van rust en comfort. Relax en geniet van zijn avontuurlijke design. De sportieveling van ŠKODA’s SUV-familie kan wel tegen een stootje en is ook heel praktisch. Caravan, aanhanger of paardentrailer? De KAROQ heeft een trekgewicht tot maar liefst 2.000 kg. Meer dan genoeg dus om erop uit te gaan in het binnen- en buitenland.

Bestelbaar vanaf € 32.990,-

Uitrusting ŠKODA KAROQ

Het instapmodel van de vernieuwde KAROQ is de Ambition uitvoering. Dit model is bestelbaar vanaf € 32.990,- en ook met Private Lease verkrijgbaar vanaf € 509,- per maand. Standaard is de KAROQ rijk uitgerust met onder andere:

U bent van harte welkom