Vernieuwde Volkswagen T-Cross

Vernieuwde Volkswagen T-Cross

Vernieuwde Volkswagen T-Cross

De vernieuwde Volkswagen T-Cross: nu te bestellen!

Volkswagen heeft het kleine broertje van de Touareg een opfrisbeurt gegeven. De T-Cross heeft aangescherpte looks, biedt een nog comfortabelere rijervaring en is voorzien van meer luxe dan ooit tevoren. De vernieuwde Volkswagen T-Cross, met een uitgebreide standaarduitrusting, is nu bij ons te bestellen en verkrijgbaar vanaf € 29.990,-.

 • Aangescherpte looks
 • Een luxe interieur afgewerkt met zachte materialen
 • Compleet uitgerust vanaf de basis uitvoering met o.a. LED-verlichting, automatische airco, digital cockpit en App-Connect
 • Aantrekkelijker geprijsd in vergelijking met zijn voorganger, vanaf slechts € 29.990,-

Zachte materialen en extra luxe

De vernieuwde T-Cross valt meteen op door zijn gemoderniseerde voorkant. LED-verlichting is nu standaard op alle modellen en bij modellen met IQ.Light is er een doorlopende lichtstrip in de grille. Bij de uitgebreidste uitvoeringen maakt deze lichtstrip aan de achterkant dynamische animaties mogelijk. In het opvallend ruime interieur versterken zachte bekledingsmaterialen het gevoel van luxe. De karakteristieke voordelen van de T-Cross, zoals de comfortabele hoge instap en het uitstekende overzicht, blijven behouden. Daarbij komt nog een extra praktisch voordeel: de trekhaak heeft nu een verhoogde kogeldruk (nu 75 kg), waardoor het mogelijk is om twee e-bikes mee te nemen op een fietsendrager.

Uitrusting T-Cross 2024

De T-Cross is standaard rijk uitgerust met luxe opties zoals:

 • Een digitale cockpit
 • Het multimediasysteem Radio Composition
 • Een 16 cm touchdisplay
 • Smartphone-integratie via App-Connect
 • Climate airconditioning
 • Parkeersensoren achter
 • Lane- en Front Assist

Volkswagen T-Cross R-Line

Naast de basis uitvoering is de T-Cross ook verkrijgbaar voor de meer sportieve rijder, als R-Line uitvoering, voorzien van onder andere 18-inch lichtmetalen velgen en sport-comfortstoelen. Deze sportieve kenmerken gaan hand in hand met functies zoals automatische Climatic airconditioning (2 zones), Park Distance Control en sfeerverlichting in het interieur.

In een latere fase worden de bestelbare uitvoeringen verder uitgebreid met de T-Cross Life en het vlaggenschip, de T-Cross R-Line Business. De laatstgenoemde beschikt, naast alle eerder genoemde kenmerken, ook over IQ.Light Matrix LED-verlichting met een doorlopende lichtstrip in de grille, de Digital Cockpit Pro (26 cm high-res display), het multimediasysteem Discover Media met een 20,3 cm touchdisplay, draadloze oplaadmogelijkheden voor smartphones en een alarmsysteem.

Volkswagen T-Cross

Standaard turbotechnologie en méér T-Cross

Wat de aandrijving betreft, biedt de T-Cross keuze uit drie vermogensvarianten: een 1.0 TSI driecilinder met 70 kW/95 pk of 85 kW/115 pk, of een krachtige 1.5 TSI viercilinder met 110 kW/150 pk. In alle gevallen gaat het om benzinemotoren met turbotechnologie. Voor extra efficiëntie is de 1.5 TSI ook uitgerust met cilinderuitschakeling en wordt deze standaard gekoppeld aan een automatische zeventraps DSG-transmissie.

Door zowel zeer scherpe prijzen als een aanzienlijk uitgebreide standaarduitrusting te combineren, biedt de vernieuwde T-Cross nog meer waar voor zijn geld in vergelijking met zijn voorganger. De prijzen starten vanaf € 29.990,- voor de T-Cross 1.0 TSI (70 kW/95 pk), terwijl de T-Cross R-Line (81 kW/115 pk) beschikbaar is vanaf € 38.390,-*. Bij aanschaf van elke nieuwe T-Cross wordt standaard vier jaar garantie en gratis pechhulp in Europa meegeleverd.

Interesse in de vernieuwde Volkswagen T-Cross?

Vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op!

 • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Lees gerust verder

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht gelden per 1 januari 2024 en zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.