De vernieuwde Škoda Kamiq 2024

De Škoda Kamiq is vernieuwd! De Škoda Kamiq 2024 is nu moderner, duurzamer, veiliger en beschikt over meer standaardopties. De Kamiq is vanaf nu bestelbaar en wordt rond februari 2024 verwacht in de showrooms.

  • Extra modern uiterlijk
  • Nieuwe assistentiesystemen
  • Duurzame materialen
  • Meer standaardopties

Modern uiterlijk

De Kamiq 2024 is nu extra modern! Het karakter van de Kamiq kenmerkt zich door de geïntegreerde diffusers in de bumpers en de vernieuwde grille. Ook de koplampen zijn gewijzigd. Het bovenste lichtelement is vlakker geworden en het onderste lichtelement gegroeid. Verder is op de Kamiq LED Matrix-verlichting beschikbaar met zeshoekige Matrix-modules.

Škoda Kamiq zijkant
Škoda Kamiq achterkant

Duurzamer dan ooit!

Ook aan duurzaamheid is gedacht bij de Škoda Kamiq 2024. Het aandeel aan duurzame materialen is sterk toegenomen. Zo bestaan onder andere de wielkastbekleding, vloerbekleding, interieurbekledingsmaterialen en vloermatten uit hergebruikte kunststoffen. Daarnaast zijn er natuurlijke materialen verwerkt in de hemelbekleding.

Nieuwe assistentiesystemen

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Kamiq is gefocust op verbetering van de veiligheid. Škoda wil actief bijdragen aan het verminderen van ongevallen. De Kamiq 2024 bevat een stevige carrosserie en nieuwe assistentiesystemen, namelijk Lane Assist, Front Assist en verkeersbordherkenning. Lane Assist ondersteunt de bestuurder om tussen de lijnen te blijven rijden en Front Assist helpt om aanrijdingen met auto’s fietsers en voetgangers te voorkomen.

Meer standaardopties

De Škoda Kamiq 2024 heeft nu standaard een 8,25 inch infotainmentscherm en een 8 inch digitaal dashboard. Ook is de Kamiq te verkrijgen met het Monte Carlo pakket. Het pakket bestaat uit carbon-lederen details in het interieur en zwarte accenten.

Op de hoogte blijven van de nieuwe Škoda Kamiq 2024?

Vul onderstaand formulier in en wij houden u, zodra er meer informatie over dit model beschikbaar is, op de hoogte!

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.