• De nieuwe Volkswagen Polo: nu te bestellen!

    Volkswagen heeft de welbekende Polo ingrijpend vernieuwd. Zo is het een van de eerste auto’s in zijn klasse die gedeeltelijk geautomatiseerd kan rijden. En er is meer. Lees snel verder.

Vernieuwde Polo: nieuwe looks, gedeeltelijk geautomatiseerd rijden

Wie zegt dat een compacte auto niet groots kan zijn? Ontdek de nieuwe Volkswagen Polo: innovatiever, digitaler en veiliger dan ooit. Met standaard handige features als LED-verlichting, Digital Cockpit en digitaal radiosysteem.

Een nieuwe look voor de Volkswagen Polo

De vernieuwde Polo heeft gerestylde bumpers en standaard LED-koplampen. Bij de IQ. LIGHT matrix koplampen (standaard op Polo Style en GTI) is ook een opvallende LED-lichtstrip over de gehele breedte in het front verwerkt. De technologie zorgt er niet alleen voor dat je extra goed zichtbaar bent, maar ook dat je grootlicht automatisch uitgaat wanneer er tegenliggers aankomen. Daarnaast maken ook de achterlichten van LED-technologie. Voor het eerst is een gedeelte van de lichtunits geïntegreerd in de achterklep.

Next level infotainment

De nieuwe Polo heeft een hoop features die standaard op uw auto zitten, zoals de Digital Cockpit, airconditioning en het radiosysteem met DAB+. Afhankelijk van de uitvoering die u kiest, krijgt u natuurlijk nog veel meer dan dat. Zoals interieurverlichting of een panoramadak.

Naast het Composition Media audiosysteem (6,5 inch display) bestaat de mogelijkheid om te upgraden naar drie nieuwe systemen. Het Ready2Discover-systeem maakt het mogelijk om de navigatiefunctie te activeren. Navigatie is standaard op het Discover Media-systeem (8,0 inch display) en Discover Pro (9,2 inch display). Deze laatste drie systemen worden altijd inclusief ‘Streaming & Internet’ geleverd. Hiermee is de Polo altijd verbonden met het internet, bijvoorbeeld voor het luisteren naar favoriete podcast of de beschikbaarheid van internetradio. Ook draadloze smartphone integratie is beschikbaar.

Op de hoogte in een oogopslag

Achter het stuur van de nieuwe Polo vindt u de Digital Cockpit van 20,5 centimeter. Hier zie je onder andere de snelheid en kilometerstand. Wilt u nog meer? Dan kiest u voor de Digital Cockpit Pro. Die is met 26 cm nét iets groter en volledig aanpasbaar naar uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de routebeschrijving of extra informatie van assistentiesystemen weergeven.

Een extra blik op de weg

Rijden wordt extra comfortabel met de hulp van slimme assistenten. Zo zorgt Lane Assist dat u altijd binnen de lijntjes rijdt. Optioneel vindt u ook IQ.DRIVE Travel Assist op je Polo en combineert u nog veel meer systemen. Zoals Adaptive Cruise Control, die de snelheid gelijk houdt en zorgt dat u afstand houdt van het verkeer voor u. Of wat dacht u van Side Assist, waarmee u een seintje krijgt als iemand zich in uw dode hoek bevindt?

Interesse formulier

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Lees gerust verder