De nieuwe Škoda Kodiaq 2024

De nieuwe Škoda Kodiaq is nu bestelbaar! De Kodiaq is de grootste SUV van Škoda en is nu nog ruimer, comfortabeler en praktischer dan ooit. Met een vernieuwd design, nieuw ontworpen interieur en verbeterde aandrijftechnologieën, is de Škoda Kodiaq volledig gemoderniseerd. Hij is leverbaar met mild-hybride technologie en plug-in-hybride technologie.

  • Nu bestelbaar als first edition
  • Verkrijgbaar als zevenzitter
  • Meer dan 100 kilometer actieradius*
  • Nieuw ontworpen interieur
  • Nog meer ruimte
  • Hoger veiligheidsniveau

Actieradius van ruim 100 kilometer*

Door de verbeterde plug-in-hybride technologie met een systeemvermogen van 150 kW (204 pk), biedt de Škoda Kodiaq nu een elektrische actieradius van meer dan 100 kilometer*. De plug-in-hybride motor combineert de 1.5 TSI verbrandingsmotor met een elektrische motor. De batterij heeft een capaciteit van 25,7 kWh en kan gemakkelijk opgeladen worden via het stopcontact, een laadpaal of een snellaadstation. Het snelladen is mogelijk tot 50 kW.

Plug-in-hybrid Škoda Kodiaq

Ontdek het vernieuwde interieur van de Kodiaq

Het interieur van de Škoda Kodiaq is compleet vernieuwd en sluit aan bij het nieuwste interieurdesign van Škoda. Het nieuwe interieur biedt standaard een digitale cockpit en een vrijstaand 12,9 inch infotainmentscherm. U kunt daarnaast kiezen voor het optionele head-up display waarmee er drie handige functies op uw voorruit geprojecteerd worden. Deze drie functies zijn assistentiesystemen, snelheid en navigatie. Daarnaast is de bediening van de DSG-transmissie verplaatst naar de stuurkolom. Hierdoor biedt de middenconsole nu extra opbergruimte.

Ook is er een vereenvoudigde bediening door de aangepaste Škoda Smart Dials. De drie draai-drukknoppen onder het infotainmentscherm bieden snelle toegang tot verschillende voertuigfuncties. U kunt de functies van de draai- en drukknoppen zelf instellen. De twee buitenste knoppen kunnen de interieurtemperatuur, stoelverwarming en stoelventilatie voor de bestuurder en bijrijder regelen. Met de middelste knop kan het infotainmentvolume, de ventilatorstand, slimme airconditioning en rijmodi geregeld worden.

Naast de Smart Dials, zijn er ook fysieke knoppen om de raamventilatie, achterruitverwarming, luchtrecirculatie en de functies van de automatische airco te regelen. In de nieuwe phonebox kunt u twee telefoons draadloos opladen en zijn er diverse USB-C poorten aanwezig.

Škoda Kodiaq zevenzitter

Genoeg zitplaatsen

Met de nieuwe Kodiaq is er genoeg plek voor het hele gezin! De nieuwe Kodiaq wordt bestelbaar als een vijf- en zevenzitter. De bagageruimte bij de zevenzitter, achter de derde rij, biedt 340 liter. Indien de derde rij neergeklapt is, is de bagageruimte 2.035 liter.

Verbeterde veiligheidssystemen

Het veiligheidsniveau van de Kodiaq is sterk verhoogd door de verbeterde assistentiesystemen. Zo zijn de Emergency Assist en Traffic Jam Assist verbeterd. Emergency Assist brengt de Kodiaq automatisch tot stilstand en verstuurt een noodoproep. Alle deuren worden hierbij ook ontgrendeld. Traffic Jam Assist is de file assistent van Škoda.

Voor het eerst zal de nieuwe Remote Parking Assist beschikbaar zijn op de Kodiaq. Remote Parking Assist maakt parkeren op afstand mogelijk door middel van een app en zal volgend jaar debuteren. Aan de passieve veiligheid is ook gedacht door middel van airbags.

Interieur Kodiaq

De nieuwste beelden van de Kodiaq 2024

Op de hoogte blijven van de nieuwe Škoda Kodiaq?

Vul onderstaand formulier in en wij houden u, zodra er meer informatie over dit model beschikbaar is, op de hoogte!

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.