• De nieuwe elektrische SUV van Volkswagen, de ID.5!

    Volkswagen’s eerste elektrische SUV-coupé combineert de stijl van een coupé en de praktische mogelijkheden van een SUV met volledig elektrische vierwielaandrijving en twee elektromotoren. Ontdek de ID.5.

Sportief, elegant en duurzaam: de Volkswagen ID.5 is het allemaal. Het sportieve broertje van de ID.4 combineert niet alleen de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé, maar voegt daar ook de duurzaamheid van een ID. en de acceleratie van een sportauto aan toe. Onderscheid je van de rest en ontdek elektrisch rijden op z’n stijlvolst.

  • Verwacht begin 2022
  • Actieradius tot 540 kilometer*
  • Ook als sportieve GTX

Stijlvol design gecombineerd met een ruim interieur

De Volkswagen ID.5 maakt net als z’n familieleden gebruik van het MEB-platform, waarmee de motor is verwerkt in de bodem van de auto. Hierdoor heeft u een hoop meer ruimte en een optimale rijdynamiek. Met een range van 540 kilometer* heeft u genoeg actieradius voor uw dagelijkse ritjes en nog veel verder.

Duurzame sportiviteit: de Volkswagen ID.5 GTX

De Volkswagen ID.5 GTX combineert de sportiviteit van een GTI met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt. En zonder het gebrul van de motor om je heen: de efficiënte motor is zo stil, dat je alleen de wind langs je auto hoort gieren. De grote lithium-ionbatterij tussen de assen maakt een bereik tot 497 kilometer* mogelijk.

De Volkswagen ID.5 is vanaf december te bestellen, de marktintroductie staat gepland voor begin 2022. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Laat uw gegevens hieronder achter, dan laten wij het weten als de prijzen bekend zijn en/of de ID.5 in onze showroom staat!

Op de hoogte blijven

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Lees gerust verder