• Dit is de gloednieuwe SKODA Fabia

    Ontdek de eerste beelden van de splinternieuwe SKODA Fabia.

Met de nieuwe FABIA laat ŠKODA zien hoe groot(s) compact kan zijn.

De vierde generatie van het succesnummer is gebaseerd op een nieuw platform en daardoor is hij groter, veiliger en efficiënter dan ooit. Tegelijkertijd blijft de FABIA trouw aan zichzelf: hij is ruim, praktisch én biedt veel value for money. Uiteraard krijgt ook de FABIA nieuwe Simply Clever functies mee.

  • Nieuwe FABIA op en top connected
  • Sportief en gestroomlijnd design
  • Ruimer, comfortabeler, veiliger én veelzijdiger dan ooit
  • Compleet nieuw interieur met ‘zwevend’ centraal touchdisplay
  • Marktintroductie november 2021
  • Naar verwachting is de nieuwe FABIA vanaf september te bestellen
De FABIA heeft de looks

Vergeleken met zijn voorganger is de FABIA fors gegroeid. Voor het eerst is hij langer dan 4 meter (4,11 m). Samen met de toegenomen breedte en de wielbasis van 2,56 m leidt dat tot een zeer ruim interieur. Vooral achterin is de FABIA ruimer dan ooit. De vorige FABIA had al de grootste bagageruimte in zijn klasse. Zelfs die is verder gegroeid. Nu bedraagt de inhoud 380 l (+50 l) en met neergeklapte achterbank zelfs 1.190 liter. Daarmee is de FABIA ondanks zijn compacte buitenafmetingen een mini-verhuizer.


Simply Clever

Ook de nieuwe FABIA is, zoals u van ŠKODA mag verwachten, voorzien van diverse Simply Clever-oplossingen. Zo is de rugleuning van de passagiersstoel neerklapbaar en de zonwering van het panoramadak uitneembaar. Onder de afdekking van de bagageruimte is een flexibel en afneembaar opbergcompartiment opgenomen, handig voor bijvoorbeeld jassen. De passagiers achterin kunnen smartphones opbergen in vakjes, die in de rugleuning van de voorstoelen zijn geïntegreerd. De leesverlichting achterin is ook door de bestuurder in te schakelen en de uitneembare bekerhouder is een FABIA-first.

Lees gerust verder

U bent van harte welkom