Mijn Auto Hoogenboom
Vanaf € 0,-
  • De Volkswagen ID. Buzz Cargo. De iconische T1 met technologie van de toekomst

    De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo is een waardige opvolger van de multifunctionele T1, het beroemde Volkswagen busje. Deze prachtige nieuwe bus is ongekend veelzijdig en innovatief. Hèt visitekaartje voor uw bedrijf!

Rijklaar vanaf

n.n.b.

Private Lease

n.v.t.

Zakelijke Lease

n.n.b.

De ID. Buzz als personenauto en bestelbus

De Volkswagen ID. Buzz Cargo is de nieuwe elektrische T1 van Volkswagen Bedrijfswagens. Ondanks zijn futuristische eigenschappen is in de nieuwe microbus de oude T1 nog steeds te herkennen. Zo zijn de neus met het grote Volkswagenlogo en de diepe lijn die de twee kleuren scheidt, overgenomen van de klassieker. De ID. Buzz heeft een grote binnenruimte en is er als personenbus of gezinsauto (ID.Buzz) en als bestelbus (ID.Buzz Cargo). Het compacte design maakt de bus ook ideaal voor in de stad.

volkswagen-bedrijfswagens-ID-Buzz-Cargo-achterzijde-auto-hoogenboom

Actieradius Volkswagen ID. Buzz Cargo

Dankzij de 2 elektromotoren heeft de ID. Buzz Cargo maar liefst 374 pk. Hierdoor behaalt hij in 5 seconden een snelheid van 100 km/h. De actieradius is 400 kilometer*. Ideaal voor bijvoorbeeld pakketbezorgers.

Daarnaast is elektrisch rijden ook milieuvriendelijk. Steeds meer worden vervuilende bestelbussen uit de stad geweerd. De 100% elektrische microbus zal hier een goede oplossing voor zijn.

Lease nu een Caddy Cargo of
Transporter 6.1. Switch straks naar
een ID. Buzz

Kunt u niet wachten op de ID. Buzz omdat u nu een nieuwe bus nodig heeft? Kies dan voor de ID. Switch. U least dan eerst een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo of Transporter 6.1 en levert hem in wanneer u wilt switchen naar de ID. Buzz.

U bepaalt zelf óf en wanneer u overstapt. Ondertussen geniet u van uw nieuwe Caddy of Transporter.

Ongekend innovatief

Wist u dat u met de ID. Buzz dankzij het zonnedak rechtstreeks op de energie van de zon kunt rijden? Slimme duurzaamheid op een totaal nieuw niveau. Ook is de nieuwe microbus al voorbereid op autonoom rijden. Wij vertellen u graag meer hierover.

Net als de andere Volkswagen ID. modellen, is ook dit model op het nieuwe MEB-platform gebouwd. Hierbij zijn de accupakketten in de vloer van de auto/bus weggewerkt, zodat het niet ten koste gaat van de binnenruimte.

Smalle straten in de stad? Dankzij zijn kleinere elektrische motor en bredere wielbasis beschikt de nieuwe microbus over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat u daarvoor laadruimte moet opofferen.

Wilt u meer weten over de slimme innovaties, zoals bijvoorbeeld het flexibele interieur, de stembediening, gezichtsherkenning en Augmented Reality én over de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model? Laat dan uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte.

* Theoretische maximale actieradius volgens de WLTP test-systematiek

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de Volkswagen ID.BUZZ?

Laat uw gegevens hieronder achter, dan houden wij u op de hoogte!

Op de hoogte blijven