Mijn Auto Hoogenboom
Vanaf € 0,-
  • De ID. Buzz, De iconische T1 met technologie van de toekomst

    De volledig elektrische ID. Buzz Cargo is een waardige opvolger van de multifunctionele T1, het beroemde Volkswagen busje. Deze prachtige nieuwe bus is ongekend veelzijdig en innovatief. Hèt visitekaartje voor uw bedrijf!

Rijklaar vanaf

€ n.n.b.

Private Lease

n.v.t.

Zakelijke Lease

n.n.b. p/m

ID. Buzz: personenauto en bestelbus

Ondanks zijn futuristische eigenschappen, is in de nieuwe microbus de oude T1 nog steeds te herkennen. Zo zijn de neus met het grote Volkswagenlogo en de diepe lijn die de twee kleuren scheidt, overgenomen van de klassieker. De ID. Buzz heeft een grote binnenruimte en is er als personenbus of gezinsauto en als bestelbus. Het compacte design maakt de bus ook ideaal voor in de stad.

De actieradius van de ID. Buzz bedraagt 400 kilometer

Dankzij de 2 elektromotoren heeft de ID. Buzz maar liefst 374 pk. Hierdoor behaalt hij in 5 seconden een snelheid van 100 km/h. De actieradius is 400 kilometer*. Ideaal voor bijvoorbeeld pakketbezorgers. Daarnaast is elektrisch rijden ook milieuvriendelijk. Steeds meer worden vervuilende bestelbussen uit de stad geweerd. De 100% elektrische microbus zal hier een goede oplossing voor zijn.

Bekijk onze ID. Buzz voorraad

Bekijk alle

Lease nu een Caddy Cargo of Transporter 6.1.
Switch straks naar een ID. Buzz

Kunt u niet wachten op de ID. Buzz, omdat u nu een nieuwe bus nodig heeft? Kies dan voor ID. Switch. U least dan eerst een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo of Transporter 6.1 en levert hem in wanneer u wilt switchen naar een ID. Buzz. U bepaalt zelf óf en wanneer u overstapt. Ondertussen geniet u van uw nieuwe Caddy of Transporter.

De ID. Buzz is ongekend Innovatief: opladen met zonne-energie

Wist u dat u met de ID. Buzz dankzij het zonnedak rechtstreeks op de energie van de zon kunt rijden? Slimme duurzaamheid op een totaal nieuw niveau. Ook is de nieuwe microbus al voorbereid op autonoom rijden. Wij vertellen u graag meer hierover.

Net als de andere Volkswagen ID. modellen, is ook dit model op het nieuwe MEB-platform gebouwd. Hierbij zijn de accupakketten in de vloer van de auto/bus weggewerkt, zodat het niet ten koste gaat van de binnenruimte.

Smalle straten in de stad? Dankzij zijn kleinere elektrische motor en bredere wielbasis beschikt de nieuwe microbus over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat u daarvoor laadruimte moet opofferen.

Wilt u meer weten over de slimme innovaties, zoals bijvoorbeeld het flexibele interieur, de stembediening, gezichtsherkenning en Augmented Reality én over de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model? Laat dan uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte.

* Theoretische maximale actieradius volgens de WLTP test-systematiek