Mijn Auto Hoogenboom
Vanaf € 27.000,-
Zakelijke lease € 469,- p/m
 • De Volkswagen Crafter Maakt zwaar werk licht

  Hoe bouw je een bedrijfswagen waarmee je écht verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan échte vakmannen, van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen is de nieuwe Crafter ontwikkeld.

Rijklaar vanaf

€ 27.000

Private Lease

n.v.t.

Zakelijke Lease

€ 469 p/m

Bestuurderscabine Crafter: De ultieme werkplek

De Crafter is een bedrijfswagen die elke werkdag lichter maakt. Voor wie het grootste deel van de dag onderweg is, is een bus meer dan een vervoersmiddel alleen. Het is ook een plek waar u afspraken maakt, de administratie bijhoudt en lunch eet. Een complete werkplek. Volkswagen heeft er daarom alles aan gedaan om uw werkplek zo compleet mogelijk in te richten. Met heel veel opbergmogelijkheden, aansluitingen en innovaties is de Crafter de ideale bus voor de vakman van nu. Met talloze opties voor extra comfort zoals een geveerde ergoComfort stoel en een verwarmbaar multifunctioneel lederen stuurwiel.

Volkswagen Crafter in vele variaties beschikbaar

Enorme laadruimte
Wat u ook vervoert, met zijn tot wel 2.196 mm hoge ruimte en 1.311 mm brede schuifdeur kan de Crafter alles aan. Heeft u liever een open ruimte dan is er ook een Crafter Pick-up of een Chassis, beide zowel met enkele als dubbele cabine. Afhankelijk van de gekozen carrosserie (4 varianten) zijn er drie lengte versies en voor de gesloten uitvoeringen drie hoogtevarianten.

Breedste aanbod aandrijflijnen
De Crafter is leverbaar met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en 4MOTION vierwielaandrijving. Nieuw is de voorwielaandrijving voor een zo hoog mogelijke laadruimte.
Er is keuze uit twee transmissies en drie verschillende motoren. De 8-traps automatische transmissie is de enige in zijn segment die kan worden gecombineerd met drie verschillende aandrijflijnen. De transmissie is afgestemd op de specifieke rijeigenschappen van de Crafter, wat het rijcomfort en het brandstofverbruik ten goede komt.

Door al deze keuzes is er voor iedereen de juiste combinatie van motor, transmissie, aandrijving, lengte en hoogte. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk onze Crafter voorraad

Bekijk alle

De Volkswagen Crafter Leasen?

Financieren, kopen of leasen? De keuze is aan u. Wij helpen u graag op weg. Ook wanneer u vragen heeft over onderhoud, flexibiliteit, fiscaliteit en duurzaamheid.
Operational lease biedt u extra zekerheid en gemak. Onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn verwerkt in een vast maandbedrag.

Voordelen van operational leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een splinternieuwe bedrijfswagen
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf uw ideale bedrijfswagen samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Alles geregeld bij Auto Hoogenboom

Ontdek onze 4 Volkswagen Bedrijfswagens Crafter uitvoeringen

Volkswagen Bedrijfswagens Crafter Crafter Bestelwagen

Crafter Bestelwagen

 • Laadvolume tot 18,4m3
 • Laadvermogen tot 3.103kg
 • Laadlengte tot 4.855mm
 • 4 jaar garantie
Volkswagen Bedrijfswagens Crafter Crafter Chassis

Crafter Chassis

 • Talrijke innovatieve hulp- en veiligheidssystemen in de Crafter Chassis ondersteunen je bij moeilijke situaties.
 • Dankzij de onlinediensten ‘Car-Net’ ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Kan omgebouwd naar elke denkbare toepassing, zoals bijvoorbeeld een gesloten laadbak, kipper of autotransporter.
Volkswagen Bedrijfswagens Crafter Pick-up

Pick-up

 • Laadoppervlak tot 9,6 m2
 • Laadlengte tot 4.700mm
 • Laadvermogen tot 3.113 1kg
 • Voorwiel-, achterwiel- of 4MOTION vierwielaandrijving
Volkswagen Bedrijfswagens Crafter E-Crafter

E-Crafter

 • Het model beschikt dus over de gebruikelijke laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadhoogte van 1.861 mm.
 • De bestelwagen is speciaal ontwikkeld voor koeriers-, expres- en pakketdiensten met een laadvermogen tot 959 kg.
 • Een maximaal vermogen in combinatie met nul emissies — dat mag je verwachten van de Crafter van de toekomst.

Geavanceerde assistentiesystemen in nieuwe Crafter

Op het gebied van assistentiesystemen zet de nieuwe Crafter nieuwe maatstaven binnen het segment voor grote bestelwagens. Mede dankzij een elektromechanisch stuursysteem dat voor het eerst in deze klasse wordt toegepast, biedt de Crafter de keuze uit een zeer groot aantal actieve rijassistentiesystemen, waaronder ESP met trailerstabilisatie, Adaptive Cruise Control, Multi Collision Brake, een zijwindassistent, Trailer Assist en veel meer.

Ook op het gebied van passieve veiligheid is het aanbod groot, met onder andere voor-, zij- en hoofdairbags voor de bestuurder en passagiers. Daarnaast is een uitgebreide reeks assistentiesystemen beschikbaar waaronder een achteruitrijcamera, Park Distance Control en Rear Traffic Alert. LED-koplampen, bochtverlichting en Light Assist garanderen ook ’s nachts het beste zicht. Tevens kan uw bedrijfswagen worden uitgerust met online diensten die zijn toegespitst op de specifieke behoeften van klanten.

Dankzij vele assistentie- en veiligheidssystemen is de Crafter ook ideaal voor stadsverkeer.