Mijn Auto Hoogenboom
Vanaf € 14.700,-
Zakelijke lease € 329,- p/m
 • De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo, meer ruimte voor alles

  De volledig nieuwe Caddy is er: de Caddy Cargo. Nooit eerder is er zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit. Zelfs de garantie is verlengd naar 4 jaar.

Rijklaar vanaf

€ 14.700

Private Lease

n.v.t.

Zakelijke Lease

€ 329 p/m

De Caddy is de meest gekozen bedrijfswagen

Niet voor niets is de Volkswagen Caddy de meest gekozen bedrijfswagen door vakmensen en ondernemers. Hij staat bekend om zijn ongekende rijcomfort en hoge restwaarde.

Dat is ook het geval bij de nieuwe, vijfde generatie Caddy Cargo. Hij heeft een high tech cockpit en een volledig nieuw ontworpen cabine. Daarnaast is er een handige 230V-aansluiting, ruime opbergvakken en keuze uit diverse infotainment systemen. De Ergo Comfort-stoelen zorgen op hun beurt voor een comfort niveau dat uniek is in het segment van de compacte bedrijfswagens.

Nieuwe assistentie systemen dragen bij aan een optimale combinatie van veiligheid, comfort en efficiency. Zo is deze nieuwe bedrijfswagen leverbaar met Lane Assist, Rear Traffic Alert en Travel Assist, dat vergaand autonoom rijden mogelijk maakt.

Laadruimte Caddy vergroot: Ruimte voor 2 Europallets

Meer laadruimte en nieuwe hightech oplossingen zorgen ervoor dat uw lading veilig wordt vervoerd.

Van de korte versie is de wielbasis nu 73 mm langer en de laadruimte 50 mm breder en 7 mm hoger vergeleken met zijn voorganger. De totale laadcapaciteit is daarmee gegroeid tot 3,3 m3. Vanwege de extra grote laadopening is het nu ook mogelijk om een Europallet overdwars te laden.

De lange versie – de Maxi – wordt geleverd met een 140 mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet.

Veiligheid wordt niet alleen geboden door de flexibele laadruimte beveiligingen, maar ook door een afzonderlijke laadruimte vergrendeling.

Bekijk onze Caddy voorraad

Bekijk alle

De Volkswagen Caddy Zakelijk Leasen?

Wij staan graag voor u klaar om alle vragen op het gebied van financiering & leasing, flexibiliteit, fiscaliteit, duurzaamheid, innovatie en onderhoud te beantwoorden.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Vast bedrag per maand 
 • U rijdt een nieuwe bedrijfswagen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Alles geregeld bij Auto Hoogenboom

Ontdek onze Volkswagen Bedrijfswagens Caddy Cargo uitvoering

Volkswagen Bedrijfswagens Caddy Cargo Caddy Cargo

Caddy Cargo

 • Laadvermogen tot 752kg
 • Laadvolume tot 3,1m3
 • Laadlengte tot 1.797mm
 • Climatic airconditioning & Elektrische luchtverwarming (PTC)
 • Radio Composition Audio met Bluetooth en kleurenscherm

Vernieuwde motoren voor nieuwe Caddy:
(Efficiënte en duurzame) TDI-motoren met twin dosing

De nieuwe Caddy Cargo kan op diesel en benzine rijden. Hij voldoet aan de Euro 6-emissienorm en is uitgerust met twee SCR-katalysatoren. Het brandstofverbruik is -afhankelijk van de gekozen aandrijflijn- tot twaalf procent lager dan van zijn voorganger.

Met de uitvoeringen Trend, Comfort en Style kunt u de bedrijfswagen naar eigen wens samenstellen. Ter gelegenheid van de marktintroductie is er (zo lang de voorraad strekt) ook een zeer exclusieve 1ST Edition.