Dit zijn onze Volkswagen Bedrijfswagen modellen

Ontdek alle Volkswagen Bedrijfswagen modellen bij Auto Hoogenboom. Gaat u voor een compacte bus of liever voor een elektrische e-crafter? Wij hebben een Volkswagen Bedrijfswagen voor iedereen.

Op zoek naar een Volkswagen bedrijfswagen uit voorraad?

Volkswagen Bedrijfswagens. Onze naam zegt het al: wij maken auto’s voor iedereen. Dat hebben we altijd al gedaan en dat blijven we doen. Betrouwbare, comfortabele en veilige auto’s die Duitse betrouwbaarheid combineren met de laatste technieken. Dat maakt een auto een Volkswagen. Bij Volkswagen Bedrijfswagens weten wij heel goed dat een bedrijfswagen optimaal moet aansluiten bij de wensen en situaties waarin ze gebruikt worden door vakmensen en ondernemers. We bieden daarom een breed scala aan modellen. Betrouwbare bussen met innovatieve assistentiesystemen, die zorgen voor veel comfort, en die u helpen gevaarlijke situaties te voorkomen. Denk bijvoorbeeld eens aan de betrouwbare Transporter 6.1, de doordachte Crafter of de nieuwe Caddy Cargo.

Wij hebben voor elke vakman een bus die uw werkdag een stuk lichter maakt. Configureer direct één van de modellen en selecteer de opties die u nodig hebt. We denken graag met u mee over het gebruik van uw bedrijfswagen, zo adviseren we over de inbouwmogelijkheden, zodat de bus naadloos aansluit bij uw benodigdheden. Verder adviseren we ook graag over de financieringsmogelijkheden, of u nu een bedrijfswagen wilt kopen of leasen: Bij Volkswagen Bedrijfswagens bent u aan het juiste adres! Ontdek meer over Volkswagen Bedrijfswagens.