Gewoon een Volkswagen Bedrijfswagen Transporter, maar dan extra dik!

Copper H-Edition

Unieke H-Editions

Een unieke compleet gepersonaliseerde bus! Hoe? Door diverse aanpassingen te maken aan het in- en exterieur. Dit noemen wij bij Auto Hoogenboom de H-editions. Alles is mogelijk, exclusieve velgen, sidebars, een ABT spoilerpakket, getinte ramen, nieuwe bekleding, u kunt het zo gek niet bedenken. Onlangs pakten wij in opdracht van een klant een gloednieuwe Transporter aan. Het resultaat ziet u in de video.

Ongekende kwaliteit, bewezen hoge restwaarde

De Transporter dankt zijn hoge restwaarde en populariteit aan de kwaliteit en de veelzijdigheid. Hij is er in veel varianten en uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is hij er als bestelwagen en als pick-up, beide met een enkele of dubbele cabine. Daarnaast is hij als Kombi leverbaar voor personenvervoer.

Ascot Grey H-Edition

Ben je op zoek naar een transportoplossing die niet alleen indrukwekkend praktisch is, maar ook een opwindende dosis sportiviteit toevoegt aan je dagelijkse rijervaring? Zoek niet verder! De VW Transporter staat klaar om al je transportbehoeften te vervullen en je te laten genieten van elke kilometer op de weg.

Met een krachtige 2.0 motor met 204 pk onder de motorkap, biedt de H-Edition indrukwekkende prestaties die je zullen verbazen. Het geavanceerde infotainmentsysteem, de intuïtieve bedieningselementen en de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zorgen voor gemoedsrust en gemak, ongeacht waar je naartoe gaat.

Het design van de H-Edition is erg stijlvol. Het strakke en aerodynamische exterieur trekt de aandacht. Bovendien bieden de sportieve details en hoogwaardige afwerking een vleugje luxe aan je dagelijkse ritten. Binnenin de VW Transporter vind je een ruim interieur dat comfortabel plaats biedt aan al je passagiers en lading. De ergonomisch ontworpen stoelen zorgen voor een ontspannen rijervaring, zelfs tijdens lange ritten.

Klaar om de ultieme Transporter te ervaren? Bezoek onze showroom vandaag nog en maak een proefrit. Je zult versteld staan van de prestaties, het comfort en de stijl die deze VW Transporter te bieden heeft.

Naar de Transporter voorraad

Restyle uw nieuwe Transporter naar een echte H-edition! Dit houdt het volgende in:

✓ 20 inch Concaver velgen

✓ Schroefset ten behoeve van verlaging

✓ Leighton, voor- en achterbumper

✓ Alpine speakers & subwoofer

✓ Zwarte sidebars

✓ Dynamische knipperlichten

✓ H-Edition leder

✓ Extra Getinte ramen

✓ Achterklepspoiler

✓ Remklauwen in kleur zwart

✓ H-Edition logo’s

75th Year H-Edition

Transporter H-edition

Restyle uw nieuwe Transporter naar een echte H-edition! Dit houdt het volgende in:

✓ 20 inch velgen

✓ Schroefset ten behoeve van verlaging

✓ ABT grill, voor- en achterbumper

✓ Afneembare trekhaak

✓ Zwarte sidebars

✓ Achterbumper beschermplaat

✓ Achterklepspoiler

✓ Getinte ramen

✓ 75 jaar editie lederen achterbank

✓ Remklauwen in kleur

Naar de Transporter voorraad

Ontdek de Transporter H-edition

Ontdek de Transporter voorraad

Heeft u interesse in de Transporter H-edition?

Ik heb interesse

  • Bekijk ons privacybeleid