• Audi A3 Limousine Private Lease

    Rijd een gloednieuwe Audi A3 Limousine vanaf € 589,-* p/m bij een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer

Audi A3 Limousine private lease actie: vanaf € 589,-* per maand

Private Lease nieuwe, uitgesproken Audi A3 Limousine. De stijlvolle, coupé-achtige looks en nieuwe onderstel setups maken hem duidelijk sportiever dan zijn voorganger. De compacte sedan is gegroeid in zowel lengte, breedte en hoogte en dit zorgt voor meer ruimte voor de inzittenden. De bagageruimte is met 425 liter ongewijzigd groot. Stap nu voordelig in en rijd deze elegante, sportieve Audi, zonder in één keer een flink bedrag te moeten betalen. 

  • U rijdt in een splinternieuwe Audi A3 Limousine
  • Voor een vast bedrag per maand
  • Helemaal naar eigen wens samen te stellen
  • Inclusief wegenbelasting, (allrisk) verzekering, onderhoud en APK
  • Inclusief (inter)nationale pechhulp
  • Alles geregeld bij Audi Centrum Rotterdam

Audi A3 Limousine | 30 TFSI S Tronic Pro Line

Audi A3 Limousine private lease actie

Uitgerust met o.a.:

16″ lichtmetalen velgen “5-dubbelarm”-design

Audi Smartphone Interface (Apple CarPlay)

Comfortairconditioning 2-zones

Draadloze telefoonlader (Qi)

Parkeerhulp achter

Cruise control

Op basis 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Nu v.a. € 589,-* p/m

Benieuwd naar de tarieven bij een andere looptijd en kilometrage? Of andere opties? Audi Centrum Rotterdam helpt u graag verder met het volledig samenstellen van uw Audi met ons uitgebreide aanbod opties en accessoires. Vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij snel contact met u op!

Private Lease aanvraag

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

De nieuwe Audi A3 Limousine

De Audi A3 Limousine is een echte blikvanger, door het brede Audi Singleframe met zijn opvallende raster met honingraatpatroon. De grote spoorbreedte geeft de auto een sportieve uitstraling. Uiteraard blinkt hij ook uit in bediening en infotainment. Voor puur luistergenot is er het Bang & Olufsen Premium sound system met 3D-sound. Mede dankzij de diverse elektronische assistentiesystemen is de Audi A3 Limousine een prettige auto om veilig kilometers in af te leggen. Wij demonstreren de auto graag aan u!

Private lease ‘m vanaf € 589,-* per maand ✓ All-in autorijden, zonder bijtelling ✓ U hoeft alleen nog de brandstof te betalen ✓ Geen spaargeld nodig ✓ Kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid.

Kies uw favoriete uitvoering, looptijd en het aantal kilometers. Het is ook mogelijk uw huidige auto in te ruilen. Stapt u binnenkort in een nieuwe Audi?

Direct rijden? Bekijk onze Audi A3 Limousine voorraad

Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik in aanmerking voor een private leasecontract?

Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract een private-leasecontract aanvragen. Om te controleren of een private-leasecontract financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm.

Mogen andere in de private leaseauto rijden?

Ja, iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

Kan ik mijn huidige auto inruilen op een nieuw Private Lease abonnement?

Ja, dit kan. Geef dit bij ons aan en dan maken wij een taxatieafspraak met u. Het inruilbedrag kunt u echter niet gebruiken als aanbetaling of als een manier om het leasetarief te verlagen.

Meer vragen over Private Lease

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.