• De Audi Q4 Sportback e-tron.

  Met de Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron debuteert Audi in de klasse van de elektrisch aangedreven compacte SUV’s. De nieuwe modellen bieden volop ruimte, innovatief bedieningsgemak en hebben een actieradius tot 511 km. Stap nog dit jaar in!

Vanaf € 52.040,-
Private lease v.a. € 860,- p/m*
Zakelijke lease v.a. € 706,- p/m*

Audi Q4 Sportback e-tron: highlights

Ruimte interieur Audi Q4 Sportback e-tron
Royaal met ruimte


De Audi Q4 Sportback e-tron is een allround gezinsauto met heel veel opbergruimte. In de kofferbak is ruimte voor 535 liter aan bagage. Met neergeklapte achterbank groeit dat volume tot 1.460 liter. De achter passagiers zitten bijna 7 cm hoger dan de voorinzittenden. Er is veel hoofd- en beenruimte.  Deze elektrische SUV is dan ook ideaal als eerste of enige auto in een huishouden.

Audi A4 sportback e-tron SONOS soundsystem
Muziek in uw oren


De Audi Q4 Sportback e-tron is het eerste model met het SONOS premium sound system. Met tien krachtige luidsprekers wordt alle muziek een onvergetelijke beleving. U hoort volle bassen en een briljant heldere weergave van hoge en lage tonen. Intens luistergenot.

Laden thuis Audi Q4 sportback e-tron
Thuis en onderweg laden


U kunt overal opladen, van thuis en op de zaak tot onderweg in Nederland en de rest van Europa. Ook bij high-power snelladers langs de snelwegen. Bij DC-laders kan hij met 125 kW laden. Deze laadsnelheid is standaard vanaf de Q4 40 e-tron. Om de accu van 5 naar 80 procent op te laden is ongeveer 38 minuten nodig.

Head up display Audi Q4 sportback e-tron
Sportief en indrukwekkend


Het met 15 mm verlaagde optionele sportonderstel met dynamischere vering en demping levert een directer wegcontact op. Bediening en schermen in de Q4 Sportback e-tron zijn ware designelementen. Zo ook het optionele display dat op de voorruit geprojecteerd kan worden (met augmented reality weergave)

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Audi Q4 e-tron Sportback achterlicht

Audi Q4 Sportback e-tron: vanaf € 56.915,-

Stap nog dit jaar in!
Na de Audi Q4 e-tron is nu ook de stijlvolle, elektrische Audi Q4 Sportback e-tron te configureren en bestellen bij Audi Centrum Rotterdam. De elektrische Sportback debuteerde als 35 e-tron en als sportieve 50 e-tron quattro. Inmiddels is ook de Audi Q4 Sportback 40 e-tron te bestellen, met een range van ruim 500 kilometer.

De Audi Q4 Sportback e-tron combineert alle voordelen van de Q4 e-tron met een sportief en elegant coupédesign. Dé blikvanger is zijn aflopende daklijn, die uitmondt in een relatief laaggeplaatste spoiler die de achterruit optisch in tweeën deelt. Behalve fraai is de lijnvoering ook functioneel: de luchtweerstandswaarde (cW) bedraagt slechts 0,26. Daarmee is de Q4 Sportback e-tron nog net iets gestroomlijnder dan de Q4 e-tron SUV.

Offerte aanvragen

Audi Q4 Sportback e-tron zakelijk leasen?

Voor wie gemak en zekerheid wil, bieden we een full operational leasecontract. Voor een vast bedrag per maand rijdt u weg in een nieuwe Audi, waarin de kosten voor onderhoud en verzekering zijn inbegrepen. Het enige wat u nog hoeft te regelen is het wassen van uw auto en tanken. Zelfs voor het tanken kunnen wij een brandstofpas voor u regelen.

Wij staan voor u klaar om alle vragen op het gebied van leasing & financiering, duurzaamheid en fiscaliteit te beantwoorden.

Zakelijke lease offerte aanvragen
e-tron Audi Centrum Rotterdam

Bekijk onze Q4 Sportback e-tron voorraad

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Audi Centrum Rotterdam is onderdeel van Auto Hoogenboom en daarom kunnen wij u naast uw nieuwe (deels) elektrische auto ook gelijk helpen met een laadoplossing.

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch of plug-in hybride rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische of plug-in hybride auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom

Ontdek onze 3 Audi Q4 Sportback e-tron uitvoeringen

Audi Q4 Sportback e-tron Edition

Edition

 • 19 inch lichtmetalen velgen
 • LED-koplampen
 • Audi smartphone interface
 • Stoelverwarming vóór
 • Achterklep automatisch bedienbaar
Audi Q4 Sportback e-tron Advanced edition

Advanced edition

 • 19 inch lichtmetalen velgen aero
 • Sportstoelen
 • Matrix LED-koplampen
 • Doorlopende LED-achterlichten
 • Navigatie Plus & Virtual cockpit
Audi Q4 Sportback e-tron S edition

S edition

 • 20 inch lichtmetalen velgen
 • S line interieur & S line exterieur
 • Warmtepomp (voor actieradiusoptimalisatie)
 • Adaptive cruise control
 • Audi drive select & Audi progressive steering

De modellen en uitvoeringen

De Audi Q4 e-tron-modellen zijn net zo compact als een Audi Q3, maar ze bieden – mede door het ontbreken van een transmissietunnel – de binnenruimte van een Audi Q7 én veel ruimte voor bagage. Afhankelijk van de gekozen configuratie heeft de Q4 e-ton een maximale actieradius van 511 km*. Dankzij de 125 kW-laadmogelijkheid volstaat een laadsessie van 10 minuten onder ideale omstandigheden om de actieradius met 130 km te vergroten.

De Audi Q4 e-tron wordt standaard geleverd met LED-koplampen en -achterlichten, automatische airconditioning, voorverwarming/-ventilatie van het interieur, een elektrisch bediende achterklep, digitale radio-ontvangst (DAB+) en cruise control met snelheidsbegrenzer. De Q4 Sportback e-tron Launch edition heeft alle genoemde features plus 19 inch lichtmetalen velgen, Audi smartphone interface, Audi sound system, stoelverwarming vóór, parkeerhulp achter en diefstalalarm.

Alle Q4 e-tron modellen worden standaard geleverd inclusief 2 jaar fabrieksgarantie, 8 jaar garantie op de accu (max. 160.000 km) en tot 7 jaar onderhoud en APK. Zakelijke rijders betalen slechts 12% bijtelling over de eerste 40.000 euro van de catalogusprijs.

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.