Mijn Auto Hoogenboom
Vanaf € 48.295,-
Private lease € 723,- p/m
Zakelijke lease € 585,- p/m
  • Audi Q4 e-tron Electrische compacte SUV

    Met de Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron debuteert Audi in de klasse van de elektrisch aangedreven compacte SUV’s. De nieuwe modellen bieden volop ruimte, innovatief bedieningsgemak en hebben een actieradius tot 511 km.

Rijklaar vanaf

€ 48.295

Private Lease

€ 723 p/m

Zakelijke Lease

€ 585 p/m

Audi e-tron: vanaf prijs van € 48.295 en actieradius tot 511 km

De spectaculaire Q4 e-tron is nu te bestellen. De Q4 Sportback e-tron volgt later dit jaar. De Audi Q4 e-tron-modellen zijn net zo compact als een Audi Q3, maar ze bieden – mede door het ontbreken van een transmissietunnel – de binnenruimte van een Audi Q7 én veel ruimte voor bagage. Afhankelijk van de gekozen configuratie heeft de Q4 e-ton een maximale actieradius van 511 km*. Dankzij de 125 kW-laadmogelijkheid volstaat een laadsessie van 10 minuten onder ideale omstandigheden om de actieradius met 130 km te vergroten.

Q4 e-tron Launch editions nu te bestellen (leverbaar vanaf juni)

De Audi Q4 e-tron verschijnt als Q4 35 e-tron en Q4 40 e-tron op de Nederlandse markt. Er zijn vier aantrekkelijke Launch editions beschikbaar. U kunt de Q4 e-tron al bestellen. De marktintroductie vindt in juni plaats.

De Audi Q4 e-tron wordt standaard geleverd met LED-koplampen en -achterlichten, automatische airconditioning, voorverwarming/-ventilatie van het interieur, een elektrisch bediende achterklep, digitale radio-ontvangst (DAB+) en cruise control met snelheidsbegrenzer. De Q4 e-tron Launch edition heeft alle genoemde features plus 19 inch lichtmetalen velgen, Audi smartphone interface, Audi sound system, stoelverwarming vóór, parkeerhulp achter en diefstalalarm.

Bekijk onze e-tron voorraad

Bekijk alle

Audi Q4 e-tron zakelijk leasen?

Voor wie gemak en zekerheid wil, bieden we een full operational leasecontract. Voor een vast bedrag per maand rijdt u weg in een nieuwe Audi, waarin de kosten voor onderhoud en verzekering zijn inbegrepen. Het enige wat u nog hoeft te regelen is het wassen van uw auto en tanken. Zelfs voor het tanken kunnen wij een brandstofpas voor u regelen.

U least de Audi Q4 e-tron v.a. € 585,- p/m (netto bijtelling v.a. € 262 p/m).

Wij staan voor u klaar om alle vragen op het gebied van leasing & financiering, duurzaamheid en fiscaliteit te beantwoorden.

Ontdek onze 2 Audi Q4 e-tron uitvoeringen

Audi Q4 e-tron Q4 e-tron

Q4 e-tron

  • Velgen, 19 inch gegoten lichtmetaal “5-arm”-design
  • LED koplampen
  • Audi smartphone interface
  • Stoelverwarming vóór
  • Achterklep, automatisch bedienbaar
Audi Q4 e-tron Q4 e-tron Sportback

Q4 e-tron Sportback

  • N.N.B.

Nog meer over de Audi Q4 e-tron

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De voorkant: zelfverzekerd. Achterkant: krachtig.
Het moderne interieur van de Audi Q4 e-tron wordt gekenmerkt door technische innovaties, sportiviteit en praktische bruikbaarheid.

De Audi Q4 e-tron is een allround gezinsauto met heel veel opbergruimte. Met het dashboardkastje meegerekend hebben alle vakken samen een inhoud van maar liefst 24,8 liter. In de kofferbak is ruimte voor 520 liter aan bagage. Met neergeklapte achterbank groeit dat volume tot 1.490 liter.

Ruim interieur, volop gebruiksgemak, 100% connected
Het ruime en lichte interieur van de Audi Q4 e-trons is een nieuwe trend van Audi voor de toekomst. Zo is de stoelbekleding voor een groot deel gemaakt van gerecyclede PET-flessen (circa 26 1,5 liter flessen per stoel).

In het nieuwe stuur zijn touch-oppervlakken opgenomen, waarmee het digitale instrumentenpaneel is te bedienen.

Voor de aansturing van het infotainment- en navigatiesysteem is er het centraal geplaatste MMI touch display. Ook stembediening is mogelijk. Op verzoek zijn de Audi Q4 e-tron-modellen leverbaar met een augmented reality head-up display. Dit laat informatie van assistentiesystemen en navigatiesymbolen samensmelten met het uitzicht op de weg. De informatie wordt in een breed blikveld weergegeven. De bestuurder ervaart dit fascinerende beeld op circa 10 meter voor zich.

Uiteraard zijn de nieuwe modellen 100% connected. Afhankelijk van het gekozen infotainmentsysteem (MMI, MMI plus of MMI pro) en andere opties (Audi virtual cockpit plus, augmented reality head-up display) is een breed scala aan functies beschikbaar. Met de online diensten van Audi connect is bijvoorbeeld de intelligente e-tron routeplanner beschikbaar. Deze stelt de optimale route samen op basis van oplaadmogelijkheden onderweg. Ook een Sonos sound system is leverbaar.