• Audi Q8 Sportback e-tron

  De Audi e-tron Sportback in een nieuw jasje, dat is de nieuwe Audi Q8 Sportback e-tron! 100% elektrisch en met veel nieuwe mooie details. De Audi Q8 Sportback e-tron is al te bestellen!

Vanaf € 80.755,-
Private lease
V.a. € 1.199,- p/m*
Zakelijk lease V.a. € 1.043,- p/m

Audi Q8 Sportback e-tron: highlights

laadpaal-audi-q8-sportback-e-tron
Actieradius

De Q8 Sportback e-tron heeft (afhankelijk van het type) een actieradius van maximaal 600 kilometer (WLTP). De elektrische Audi wordt aangedreven door twee elektromotoren. Daarmee versnelt de e-SUV vlot vanuit stilstand. Voluit wegrijden doet denken aan een sportauto. De elektrische vierwielaandrijving, een nieuwe generatie van quattro, zorgt daarbij voor optimale tractie en dynamiek.

audi-q8-sportback-e-tron-wiel
Details die het verschil maken

De Q8 Sportback e-tron maakt niet alleen het verschil door zijn verbluffende prestaties, ook door het comfort en design. Voorbeelden zijn de speciale optionele digitale matrix-ledkoplampen, de rode remzadels, bekleding stiksels die aan stroomkabels doen denken en het ontbreken van uitlaten. Een absoluut design hoogtepunt zijn de optionele ‘Audi virtual mirrors’.

audi-q8-sportback-e-tron-interieur-stoelen
Modern interieur

De Q8 Sportback e-tron heeft een vrijwel volledig digitaal dashboard. Het interieurcomfort is van hoog niveau met diverse interieuraccenten. Voorbeelden zijn de rode stiksels van Audi Sport en de zwarte veiligheidsgordels met rode rand.

audi-q8-sportback-e-tron-charging-service
Functions on Demand

Dankzij de e-tron Charging Service kunt u onderweg blijven bijladen, zowel de auto als uzelf. De e-tron Charging Service geeft toegang tot meer dan 425.000 laadpunten in 26 landen in Europa.

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

audi-q8-sportback-e-tron-zijkant-extrieur

Audi Q8 Sportback e-tron 50 quattro

Er zijn twee uitvoeringen van de Audi Q8 Sportback e-tron: 50 quattro en 55 quattro. De 50 quattro heeft een 71 kWh-accupakket en twee elektromotoren die goed zijn voor 250kW. Daarmee kan hij tot 505 km afleggen voordat de accu leeg is. Snel opladen kan in 30 minuten (tot 80%). In 7 seconde bereikt de 50 quattro de 100 km/h te bereiken. Hij heeft een topsnelheid van 190 km/h.

Q8 Sportback e-tron 55 quattro

De 55 quattro daarentegen heeft een 95 kWh-accupakket en twee elektromotoren die goed zijn voor 300 kW. Daarmee kan hij tot 600 km afleggen. Snel opladen kan ook in 30 minuten (tot 80%). De 55 quattro heeft 5,7 sec nodig om de 100 km/h te bereiken. Daarbij heeft hij een topsnelheid van 200 km/h.

Audi Q8 Sportback e-tron zakelijk leasen?

Wilt u de Audi Q8 Sportback e-tron zakelijk leasen? Via Audi Centrum Rotterdam kunt u met Operational Lease al instappen voor slechts € 1.043,- excl. BTW per maand. Op basis van een leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Voordelen van leasen bij Audi Centrum Rotterdam

 • Rijden in een gloednieuwe Audi voor een vast bedrag per maand
 • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
 • Stel zelf uw uitvoering samen met gewenste looptijd en kilometrage
 • Alles bij ons geregeld!
audi-q8-sportback-e-tron-voorkant-extrieur

Ontdek het interieur en exterieur

Bekijk onze Q8 Sportback e-tron voorraad

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Audi Centrum Rotterdam is onderdeel van Auto Hoogenboom en daarom kunnen wij u naast uw nieuwe (deels) elektrische auto ook gelijk helpen met een laadoplossing.

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch of plug-in hybride rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische of plug-in hybride auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom

Ontdek de Audi Q8 Sportback e-tron

De Q8 Sportback e-tron is het topmodel binnen Audi lijn met elektrische SUV’s en crossovers. Dit model heeft een geoptimaliseerd aandrijfconcept, verbeterde aerodynamica en een accupakket met een grotere capaciteit en betere laadprestaties dan zijn voorgangers. De Q8 Sportback e-tron heeft een modernere uitstraling door de ingrijpende wijzigingen aan met name het front.

 • Audi Q8 Sportback e-tron is te bestellen!
 • Maximale actieradius van 600 km WLTP
 • Sneller opladen
 • Vernieuwd design
 • CO2 neutrale productie

Veelgestelde vragen over categorie Audi Q8 Sportback e-tron

Vanaf wanneer is de Audi Q8 Sportback e-tron te bestellen?

Het bestellen van de Audi Q8 Sportback e-tron is mogelijk. De Audi Q8 Sportback e-tron is vanaf februari 2023 leverbaar. Heeft u vragen over de Audi Q8 Sportback e-tron of wilt u meer informatie over de Audi Q8 Sportback e-tron? Neem dan contact met ons op via onderstaand contact formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat is het verschil tussen de Audi e-tron Sportback en de Audi Q8 Sportback e-tron?

De Audi e-tron Sportback is in een nieuw jasje gestoken, namelijk de Audi Q8 Sportback e-tron. De nieuwste versie heeft een verbeterde actieradius. Daarnaast heeft het een geoptimaliseerd aandrijfconcept, verbeterde aerodynamica en een accupakket met grotere capaciteit en betere laadprestaties. De Audi Q8 Sportback e-tron heeft een vernieuwd design en dynamische rijkarakteristieken.

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Wilt u als eerst op de hoogte zijn van de Q8 Sportback e-tron ?

Op de hoogte blijven

 • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.