• Audi Q8 e-tron

  De Audi e-tron in een nieuw jasje, dat is de nieuwe Audi Q8 e-tron! 100% elektrisch en veel nieuwe mooie details. De Audi Q8 e-tron is te bestellen!

Vanaf € 78.990,-
Private lease v.a. € 1.238,- p/m*
Zakelijke lease v.a. € 1.097,- p/m*

Audi Q8 e-tron: highlights

Actieradius

De Audi Q8 e-tron heeft (afhankelijk van het type) een actieradius van maximaal 578 kilometer (WLTP). De elektrische Audi wordt aangedreven door twee elektromotoren. Daarmee versnelt de e-SUV vlot vanuit stilstand. Voluit wegrijden doet denken aan een sportauto. De elektrische vierwielaandrijving, een nieuwe generatie van quattro, zorgt daarbij voor optimale tractie en dynamiek.

Details die het verschil maken

De Audi Q8 e-tron maakt niet alleen het verschil door zijn verbluffende prestaties, ook door het comfort en design. Voorbeelden zijn de speciale optionele digitale matrix-ledkoplampen, de rode remzadels, bekleding stiksels die aan stroomkabels doen denken en het ontbreken van uitlaten. Een absoluut design hoogtepunt zijn de optionele ‘Audi virtual mirrors’.

Modern interieur

De Q8 e-tron heeft een vrijwel volledig digitaal dashboard. Het interieurcomfort is van hoog niveau met diverse interieuraccenten. Voorbeelden zijn de rode stiksels van Audi Sport en de zwarte veiligheidsgordels met rode rand.

Functions on Demand

Dankzij de e-tron Charging Service kunt u onderweg blijven bijladen, zowel de auto als uzelf. De e-tron Charging Service geeft toegang tot meer dan 425.000 laadpunten in 26 landen in Europa.

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Audi Q8 e-tron 50 quattro

Er zijn twee uitvoeringen van de Audi Q8 e-tron: 50 quattro en 55 quattro. De 50 quattro heeft een 71 kWh-accupakket en twee elektromotoren die goed zijn voor 250kW. Daarmee kan hij tot 491 km afleggen voordat de accu leeg is. Snel opladen kan in 30 minuten (tot 80%). In 7 seconde bereikt de 50 quattro de 100 km/h te bereiken. Hij heeft een topsnelheid van 190 km/h.

Q8 e-tron 55 quattro

De 55 quattro daarentegen heeft een 95 kWh-accupakket en twee elektromotoren die goed zijn voor 300 kW. Daarmee kan hij tot 578 km afleggen. Snel opladen kan ook in 30 minuten (tot 80%). De 55 quattro heeft 5,7 sec nodig om de 100 km/h te bereiken. Daarbij heeft hij een topsnelheid van 200 km/h.

Audi Q8 e-tron zakelijk leasen?

Wilt u de Audi Q8 e-tron zakelijk leasen? Via Audi Centrum Rotterdam kunt u met Operational Lease tijdelijk al instappen voor slechts €989,- excl. BTW per maand. Op basis van een leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Voordelen van leasen bij Audi Centrum Rotterdam

 • Rijden in een gloednieuwe Audi voor een vast bedrag per maand
 • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
 • Stel zelf uw uitvoering samen met gewenste looptijd en kilometrage
 • Alles bij ons geregeld!

Ontdek het interieur en exterieur

Bekijk onze Q8 e-tron

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Audi Centrum Rotterdam is onderdeel van Auto Hoogenboom en daarom kunnen wij u naast uw nieuwe (deels) elektrische auto ook gelijk helpen met een laadoplossing.

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch of plug-in hybride rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische of plug-in hybride auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom

Ontdek de Audi Q8 e-tron

De Q8 e-tron is het topmodel binnen Audi lijn met elektrische SUV’s en crossovers. Dit model heeft een geoptimaliseerd aandrijfconcept, verbeterde aerodynamica en een accupakket met een grotere capaciteit en betere laadprestaties dan zijn voorgangers. De Q8 e-tron heeft een modernere uitstraling door de ingrijpende wijzigingen aan met name het front.

 • Audi Q8 e-tron is nu te bestellen
 • Maximale actieradius van 578 km WLTP
 • Sneller opladen
 • Vernieuwd design
 • CO2 neutrale productie

Veelgestelde vragen over categorie Audi Q8 e-tron

Wat is het verschil tussen de Audi Q8 e-tron en de Audi e-tron?

De Audi e-tron is in een nieuw jasje gestoken, namelijk de Audi Q8 e-tron. De nieuwste versie heeft een verbeterde actieradius. Daarnaast heeft het een geoptimaliseerd aandrijfconcept, verbeterde aerodynamica en een accupakket met grotere capaciteit en betere laadprestaties. De Audi Q8 e-tron heeft een vernieuwd design en dynamische rijkarakteristieken.

Vanaf wanneer is de Audi Q8 e-tron te bestellen?

Het bestellen van de Audi Q8 e-tron is mogelijk. De Audi Q8 e-tron is vanaf februari 2023 leverbaar. Heeft u vragen over de Audi Q8 e-tron of wilt u meer informatie over de Audi Q8 e-tron? Neem dan contact met ons op via onderstaand contact formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.