Mijn Auto Hoogenboom
  • Audi Private Lease nu vanaf € 360,-

    Met Audi Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw nieuwe Audi. Wegenbelasting, verzekering en onderhoud: het is allemaal inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Voor een vast bedrag per maand rijden in een nieuwe Audi uit voorraad met Audi Private Lease. Kies uw favoriete model en stap binnenkort in een splinternieuwe Audi!

Onze Audi Private Lease modellen

Een ideale Audi voor ieder budget.

Audi A1 Sportback prive lease

Audi A1 Sportback

Private Lease de A1 Sportback nu vanaf € 360,- p/m.

De brede en lage singleframe-grille en indrukwekkend sportieve voorbumper van de A1 Sportback zorgen voor een krachtige uitstraling.

Ontdek meer
Audi A3 Sportback private lease

Audi A3 Sportback

Private Lease de A3 Sportback nu vanaf € 399,- p/m.

De Audi A3 Sportback voelt zich overal thuis. Zowel in de stad als op de snelweg kan hij goed uit de voeten. Assistentiesystemen zorgen voor comfort en veiligheid.

Ontdek meer
Audi A3 Limousine leasen

Audi A3 Limousine

Private Lease de A3 Limousine nu vanaf € 425,- p/m.

De Audi A3 Limousine maakt indruk met zijn stijlvolle en sportieve exterieur en het hoogwaardige interieur. Ervaar zelf de vooruitgang en stel uw A3 samen.

Ontdek meer
Audi A4 Limousine Audi Centrum Rotterdam

Audi A4 Limousine

Private Lease de A4 Limousine nu vanaf € 599,- p/m.

De Audi A4 Limousine heeft een sportief ontwerp en prestigieuze uitstraling. Het dynamische lijnenspel en het strakke interieur maken indruk.

Ontdek meer
Audi A4 Avant prive leasen

Audi A4 Avant

Private Lease de A4 Avant nu tijdelijk vanaf € 639,- p/m.

De Audi A4 Avant maakt indruk met zijn brede singleframe grille en de grote luchtinlaten. Achter trekken de trapezium uitlaatopeningen de aandacht. 

Ontdek meer
Audi Q2 suv private lease

Audi Q2

Private Lease de Q2 nu tijdelijk vanaf € 410,- p/m.

De Audi Q2 biedt u hoogstaand comfort en uitstekende wegligging. Het is een ideale auto voor in de stad, maar ook voor een avontuur op onverharde weg. 

Ontdek meer
Audi Q3 allround suv

Audi Q3

Private Lease de Q3 nu tijdelijk vanaf € 549,- p/m.

De Audi Q3 is een echte allround gezins-SUV. Hij heeft een gemakkelijke instap en biedt een goed overzicht over het verkeer. En het interieur behoort tot de ruimste in zijn segment. 

Ontdek meer
Audi Q3 Sportback leasen

Audi Q3 Sportback

Private Lease de Q3 Sportback nu vanaf € 599,- p/m.

De Audi Q3 Sportback heeft de vlotte looks en sportieve uitstraling van een coupé en hij biedt de kracht en praktische eigenschappen van een SUV. Is deze Audi echt iets voor u? 

Ontdek meer
Audi Q4 e-tron elektrisch

Audi Q4 e-tron

Private Lease de Q4 e-tron nu tijdelijk vanaf € 675,- p/m.

De elektrische Audi Q4 e-tron is net zo compact als een Audi Q3 maar heeft, mede door het ontbreken van een transmissietunnel, de binnenruimte van een Audi Q7 én veel ruimte voor bagage.

Ontdek meer

Heeft u interesse in het Private Leasen van een Audi? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Private Lease aanvraag

Deze actie is geldig t/m 30-09-2021