Welkom bij Audi Centrum Rotterdam

Audi Centrum Rotterdam staat samen met Auto Hoogenboom voor één en al mobiliteit. Wij zijn onderdeel van elke reis van onze klanten in en rond regio Rotterdam Rijnmond. U bent voor een nieuwe en gebruikte Audi van harte welkom bij onze showroom in Rotterdam.

Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies, of het nu gaat om een nieuwe Audi of Audi occasion, elektrische Audi’s, zakelijke lease of private lease. Wij kennen Audi als geen ander. Van de Audi A1 Sportback tot de innovatieve elektrische Q4 e-tron! Wilt u direct wegrijden in een nieuwe Audi of een occasion? Bekijk onze voorraad!

audi centrum rotterdam vestiging

Gespecialiseerd Audi onderhoud

Service voor iedere Audi, dat bieden wij. Het merk Audi staat voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare auto’s en dat geldt ook voor onze service. Of het nu gaat een vakkundige schade reparatie, of bijvoorbeeld een kleine/grote beurt een apk keuring of longlife onderhoud. En wist u dat Audi’s van 5 jaar of ouder 15% korting ontvangen bij onderhoud, remmen en riemen met Audi Lifetime Service? Plan uw afspraak gemakkelijk online.

Naast Audi Centrum Rotterdam bieden wij ook bij onze Audi Service vestigingen in Spijkenisse, Vlaardingen en Autostrada specialistisch Audi onderhoud aan. Van de Audi A1 Sportback tot en met de elektrische Audi e-tron GT, wij kennen uw Audi als geen ander.

Ontdek onze vestigingen