Rosanne Boere rijdt naar haar volgende golfwedstrijd in de SEAT Ibiza

Golftalent Rosanne Boere (18) uit Brielle (sinds november 2020 in Jong Oranje) rijdt voortaan met een SEAT Ibiza naar haar trainingen en binnen- en buitenlandse golftoernooien. Al haar golfspullen passen erin. Klaar om in september voor de tweede keer meedoen aan het Big Green Egg Open op de Hilversumsche Golf Club.

De SEAT Ibiza heeft alles wat Rosanne nodig heeft

Jan-Kees Hartog van Auto Hoogenboom, verantwoordelijk voor merk SEAT, vertelt:  “We sponsoren Rosanne niet voor niets met een SEAT Ibiza. SEAT is hét merk voor de jonge doelgroep en staat voor sportiviteit. De nieuwste Ibiza is uitgerust met veel slimme en handige features waardoor Rosanne lekker op pad kan. Alles wat ze nodig heeft van een compleet radio- en mediasysteem, climate control en sportieve zaken als side skirts, dakspoiler en lichtmetalen velgen tot lane assist en front assist om veilig op haar bestemming aan te komen. Rosanne heeft een lease contract via Auto Hoogenboom Lease, waar al het onderhoud, verzekering en wegenbelasting in zit. Ook de bestickering hebben wij verzorgd. We hebben gekozen voor een link met de golfsport en natuurlijk onze expertise: mobiliteit. We zijn blij met deze samenwerking en wensen Rosanne veel rijplezier!”

Rosanne Broere is er blij mee: “Ik ga zeker veel kilometers maken in de SEAT Ibiza. Bedankt Auto Hoogenboom! Vanochtend vroeg ging ik al op pad voor een training!”

Rosanne Boere rijdt weg in haar SEAT Ibiza via Auto Hoogenboom Lease