• Exclusieve Preview Audi Q6 e-tron, Q7 TFSI e & Q8 TFSI e

    Bent u erbij op zaterdag 15 juni? Meld u nu aan!

Exclusieve Preview Audi Q6 e-tron, Q7 TFSI e & Q8 TFSI e | zaterdag 15 juni

Maak als een van de eersten in Nederland kennis met de elektrische Audi Q6 e-tron, nog voor de officiële showroomintroductie. Wij nodigen u graag uit voor de exclusieve preview op zaterdag 15 juni bij Audi Centrum Rotterdam (Zuid). Ervaar het scherpe design en het vooruitstrevende interieur. Bovendien staan op deze dag ook de nieuwe plug-in hybride Q7 en Q8 in onze showroom. Onze product specialisten vertellen u graag alles over deze nieuwe modellen, uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. Schrijf u nu in voor de preview!

  • Exclusieve preview Audi Q6 e-tron, Q7 PHEV & Q8 PHEV
  • Wanneer? Zaterdag 15 juni van 13.00 tot 20.00 uur
  • Waar? Zuiderparkweg 620, Rotterdam
  • Hapje, drankje en muziek

De nieuwe, elektrische Audi Q6 e-tron

De gloednieuwe Audi Q6 e-tron markeert een sprong voorwaarts op gebied van prestaties, actieradius, laden en rijdynamiek! Het is het eerste productiemodel op het PPE-platform, waarmee hij een actieradius heeft tot 625 km (WLTP). Tijd om te laden? Binnen 10 min heeft de Q6 e-tron een rijbereik van 225 km. Daarnaast heeft het ruime interieur een hele nieuwe look gekregen dat de berijders een unieke rijervaring weet te bieden, ook wel het nieuwe ‘Digital Stage’ genoemd.

Audi Q6 e-tron Rotterdam
Audi Q7 en Q8 preview

Bekijk ook de nieuwe Q7 en Q8 plug-in hybride

De nieuwe Audi Q7 TFSI e en Q8 TFSI e zijn krachtig en innovatief. Audi blijft innoveren met zijn plug-in hybride modellen en neemt deze keer de twee grootste SUV’s onder de loep. De V6 benzinemotor die gekoppeld is aan een elektromotor weet 394 pk te leveren en geeft de optie om tot 84 km volledig elektrisch te rijden. Voor het eerst zijn de modellen ook leverbaar met vierwielbesturing en eAWS.

Aanmelden Audi Preview Event

Leuk dat u komt! We willen u vragen om u aan te melden via het formulier. Graag tot zaterdag 15 juni!

Let op: het is helaas nog niet mogelijk om op deze dag een proefrit te maken in de Q6 e-tron, Q7 TFSI e of Q8 TFSI e.

We zien u graag op zaterdag 15 juni!