• De CUPRA Tavascan

    De Tavascan is de nieuwste 100% elektrische SUV Coupé van CUPRA met een elektrische actieradius tot 568 kilometer*.

De CUPRA Tavascan

EVENT NIEUWS! Exclusieve preview met hapjes, drankjes en muziek.

Wij nodigen u graag uit voor de introductie van de CUPRA Tavascan in de City Garage in Rotterdam. Op vrijdag 14 juni bent u van harte welkom tussen 15.00 en 19.00 uur en op zaterdag 15 juni tussen 10.00 en 17.00 uur. U kunt dan kennis maken met de CUPRA Tavascan die op deze dagen exclusief te zien zal zijn in CUPRA City Garage in Rotterdam

U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. We hopen u te zien!

Meld u aan voor het Tavascan Event

De CUPRA Tavascan is de nieuwe 100% elektrische SUV Coupé met een elektrische actieradius tot 568 kilometer* en een vermogen tot 340 pk. De Tavascan zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2024 bestelbaar worden.

  • Elektrische actieradius tot 568 kilometer*
  • Vermogen tot 340 pk
  • Nieuw infotainmentsysteem
  • Derde kwartaal 2024 te bestellen

Twee uitvoeringen

De Tavascan zal in twee uitvoeringen te bestellen zijn. Wilt u zoveel mogelijk vermogen, kies dan voor de CUPRA Tavascan VZ. Heeft u de voorkeur voor meer actieradius, dan is de CUPRA Tavascan Endurance perfect voor u.

De Tavascan VZ heeft een vermogen van 340 pk in combinatie een elektrisch bereik tot 517 kilometer* en de Tavascan Edurance een vermogen van 286 pk met een elektrisch bereik tot 547 kilometer*.

Tavascan rijdend
Dashboard Tavascan

Vernieuwd design

De Tavascan beschikt over een uniek dashboard met een vernieuwd infotainmentsysteem. Het infotainmentscherm is 15 inch groot. Het systeem biedt onder andere (online) navigatie en telefoonintegratie.

Daarnaast heeft de Tavascan een verlicht CUPRA logo en vernieuwde LED-koplampen met de vorm van een driehoek.

Meld u aan voor het event met de nieuwe CUPRA Tavascan

Bent u erbij op vrijdag 14 of zaterdag 15 juni? Vul dan onderstaand formulier in!

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij heeft.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.