• De CUPRA Born. 100% elektrisch.

  De CUPRA Born is de eerste volledig elektrische auto van CUPRA. Het urban design van de Born staat voor power en prestatie. De Born heeft een actieradius tot 550 kilometer**, een vermogen tot 231 pk en beschikt standaard over een sportonderstel.

Vanaf € 36.940,-
Private lease
V.a. € 499,- p/m*
Zakelijk lease V.a. € 509,- p/m

De CUPRA Born: highlights

Vooruitstrevende rijsystemen

De CUPRA Born beschikt over veel verschillende rijsystemen. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer zelf in te parkeren. De functie Park Assist parkeert de auto namelijk voor u. Met de Trained Park Assist slaat de auto zelfs uw favoriete parkeerplek op. De Born analyseert met de CAR2X-technologie constant de situatie op de weg en wordt er een draadloze connectie gemaakt met andere auto’s. Hiermee wordt bijgehouden wat de snelste en veiligste route is.

E-BOOST

Heeft u tijdens het rijden extra vermogen nodig? Maak dan gebruik van de e-boost die aan de rechterkant van uw stuur zit. Met de e-boost ervaart u met één druk op de knop extra vermogen van 20 kW. Naast de knop op uw stuur, kunt u de e-boost ook activeren met een ‘kick-down’. Een kick-down het is volledig intrappen van het stroompedaal.

Comfortabele stoelen

Vindt u modern zitcomfort in combinatie met een sportief karakter belangrijk? Dan zijn de stoelen van de CUPRA Born perfect voor u. De Born wordt namelijk standaard geleverd met stevige kuipstoelen die worden gemaakt van hoogwaardige en gerecyclede materialen.

Altijd zichtbaar

Met de coast-to-coast LED achterlichten bent u goed zichtbaar en wordt het indrukwekkende uiterlijk van de CUPRA Born sterk benadrukt. Wanneer u de autodeur opent, wordt voor extra merkbeleving het CUPRA-logo op de grond geprojecteerd.

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Ontdek de Born.

De CUPRA Born is een sportief elektrisch model met een karakteristiek design door de koperen details, scherpe lijnen en de Full LED verlichting. Standaard is de Born rijk uitgerust is met o.a. 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED verlichting, kuipstoelen voor en 12 inch infotainmentscherm.

Kiest u als particulier voor de CUPRA Born, dan komt u in aanmerking voor de subsidie t.w.v. € 2.950,- en als u kiest voor Private Lease € 61,- per maand*. De CUPRA Born heeft een elektrisch bereik tot 550 kilometer**.

Bestel nu de CUPRA Born en profiteer van de subsidie!

Private Lease de CUPRA Born

Wilt u de CUPRA Born privé leasen? Dat kan bij Auto Hoogenboom. Met Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. In het maandbedrag vallen de onderhoudskosten, verzekering en wegenbelasting. Kies uw favoriete uitvoering van de Born, de looptijd en het aantal kilometer.

Ook bij Private Lease kunt u profiteren van de overheidssubsidie t.w.v. € 61,- per maand. U private least de CUPRA Born nu al vanaf € 438,- per maand* inclusief subsidie.

Interieur Born

Lease de CUPRA Born bij Auto Hoogenboom 

Wij adviseren u niet alleen over uw nieuwe auto, maar ook over de financiële mogelijkheden. Zakelijk of privé, leasing of financiering. Voor vragen op het gebied van fiscaliteit, duurzaamheid of flexibiliteit kunt u ook bij ons terecht. Gedurende de (financial of operational) leaseperiode zijn wij graag uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en schade.

De CUPRA Born zakelijk least u vanaf € 509,- per maand op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Ervaar elektrisch rijden

Bij de volledig elektrische CUPRA Born drijft de elektromotor de wielen aan. Het accupakket bevindt zich in de bodem van de auto. Het zwaartepunt van de auto ligt hierdoor lager.

Met een elektrische auto kiest u voor duurzaamheid. Bij het aanschaffen van een elektrische auto betaalt u geen aanschafbelasting en geen wegenbelasting. Ook heeft u minder onderhoudskosten en een lagere bijtelling.

CUPRA Born Copper edition

De CUPRA Born Copper Edition

Houdt u van sportiviteit? Bekijk hier alle extra’s die de CUPRA Born Copper Edition te bieden heeft:

 • 20 inch lichtmetalen velgen ‘Blizzard Copper’
 • Full LED koplampverlichting
 • Kuipstoelen voor met ‘Dinamica Aurora Blue’ bekleding
 • Navigatiesysteem met 12 inch touchscreen met navigatie, Apple CarPlay en Bluetooth-koppeling
 • Panoramisch glazen dak (alleen i.c.m. de 58 kWh accu)

De Born Copper Edition is bestelbaar vanaf € 49.990,- of met Private Lease beschikbaar vanaf € 668,- per maand*.

Nieuwe assistentiesystemen

De CUPRA Born beschikt over nieuwe assistentiesystemen, zoals de uitstap assistent, uitwijkassistentie en Travel Assist.

Met de uitstap assistent wordt u door middel van licht- en geluidssignalen gewaarschuwd voor fietsers en scooters. Kruisend verkeer wordt door Rear traffic alert gedetecteerd en geeft een waarschuwingssignaal of remt automatisch de auto af.

De rijomstandigheden worden constant gecontroleerd door de uitwijk- en afslagassistentie. Om een aanrijding te voorkomen, worden er bijvoorbeeld kleine waarschuwingssignalen afgegeven of wordt er gecorrigeerd door een stuurbeweging. Krijgt u toch een aanrijding? De CUPRA Born schakelt dan direct over naar de beschermende modus. Hierbij worden de autogordels aangetrokken, ramen automatisch gesloten en airbags ontvouwen.

Met de functie Travel Assist wordt u veel werk uit handen genomen. Het systeem combineert Lane Assist Plus en Adaptive Cruise Control en verzamelt gegevens over de bewegingen van de auto’s, om de veiligste route te nemen.

My CUPRA app

Op afstand in verbinding staan met uw CUPRA Born kan met de My CUPRA App. Hiermee kunt u bijvoorbeeld controleren hoelang uw Born nog moet opladen, kunt u voorklimatiseren en uw parkeerplek gemakkelijk terugvinden.

Ontdek de uitvoeringen

CUPRA Born Impulse

Impulse

 • Velgen 18 inch lichtmetaal ‘Cyclone Grey’
 • Full LED koplampen
 • Kuipstoelen voor met ‘Black Seaqual Cotton’ bekleding
 • Multimediasysteem met 12 inch touchscreen, incl. Apple CarPlay en Android Auto
 • Parkeersensoren voor en achter
CUPRA Born Edition

Edition

 • Welkomsverlichting ‘CUPRA’
 • Adaptive Cruise Control
 • Stoelverwarming voor
 • Achteruitrijcamera
 • Multifunctioneel lederen stuurwiel, verwarmbaar
CUPRA Born Adrenaline

Adrenaline

 • Velgen 19 inch lichtmetaal ‘Typhoon Silver’
 • Draadloze oplader telefoon
 • Keyless Entry & Go
 • Multifunctioneel en verwarmbaar stuurwiel met start- & CUPRA-knop
CUPRA Born Performance

Performance

 • Velgen 20 inch lichtmetaal ‘Firestorm Glossy Black’
 • Geluidssysteem Beats met 10 speakers
 • Bestuurdersstoel en bijrijdersstoel elektrisch verstelbaar met lendensteunen voor en massagefunctie
 • 360 graden camera, incl. achteruitrijcamera
 • Lane Assist Plus, Emergency Assist en Travel Assist
CUPRA Born Copper Editon

Copper Editon

 • Velgen 20 inch lichtmetaal ‘Blizzard Copper’
 • Kuipstoelen voor met ‘Dinamica Aurora Blue’ bekleding
 • Panoramisch glazen dak
 • Head-up display

Ik heb interesse in de CUPRA Born!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op omtrent de CUPRA Born.

Interesse formulier

 • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.