CUPRA

CUPRA: sportiviteit en duurzaamheid ontmoeten elkaar in een uniek design

CUPRA is sinds 2018 een separaat merk. CUPRA bewijst dat uniek design en sportieve prestaties perfect samengaan met elektrisch rijden. Dat komt voort uit de Spaanse roots en oorsprong in Cup Racing, samengevoegd tot de naam CUPRA. Of u nu voor plug-in hybride of volledig elektrisch kiest, rijden in een CUPRA staat voor zuinig rijden tijdens uw dagelijkse ritten en sportief sturen buiten de stad.

Interesse in een CUPRA?

Auto Hoogenboom is dé officiële CUPRA partner in uw regio.

Heeft u interesse in (het kopen of leasen van) een nieuwe CUPRA? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over alle ins en outs van deze sportieve elektrische en hybride auto’s en regelen graag een proefrit voor u.

Wij hebben altijd een aantal jong gebruikte CUPRA’s op voorraad, deze kunt u vrijwel direct rijden. Wij werken nauw samen met de officiële CUPRA City Garage in hartje Rotterdam. Wilt u een afspraak? Neem dan contact met ons op.

CUPRA showroom rotterdam

Ontdek de CUPRA modellen

CUPRA Born

CUPRA’s eerste EV

CUPRA Formentor

Sportief & ruim. Plug in-hybride.

CUPRA Leon

Sportieve hot hatch. Plug in-hybride.

CUPRA Leon Sportstourer

Stijlvolle gezinsauto. Plug in-hybride.

CUPRA Tavascan

CUPRA Tavascan

100% elektrische SUV. Binnenkort beschikbaar

Onderhoud aan uw CUPRA

Als CUPRA Service Partner kennen wij uw CUPRA het beste. Alleen de beste en meest vakkundige monteurs werken aan uw CUPRA. Daarbij krijgt u 2 jaar garantie op de werkzaamheden en onderdelen en behoudt u de mobiliteitsgarantie. Ook staan de gratis haal- en brengservice en vervangend vervoer tot uw beschikking.

Onderhoud CUPRA