Audi Q6 e-tron: highlights

Audi Q6 e-tron PPE platform elektrisch
Premium Platform Electric (PPE)

De nieuwe Audi Q6 e-tron geeft Audi’s motto ‘Voorsprong door Techniek’ een nieuwe, innovatieve impuls. Audi’s eerste productiemodel op basis van het Premium Platform Electric (PPE) valt op door zijn actieradius tot wel 625 km, korte laadtijden, rijdynamiek en comfort van topklasse. Ook zet de Q6 e-tron nieuwe maatstaven op het gebied van connected infotainment en verlichtingstechnologie. 

interieur Audi Q6 etron
Trendsetter interieur

De Audi Q6 e-tron introduceert een volledig nieuw interieurconcept van Audi. Ervaar het nieuwe, digitale interieur met standaard en optionele features zoals de panoramaschermen, het Augmented Reality head-up display, de Audi assistant, de bedieningsunit in de bestuurdersdeur, het dynamische interactielicht, het 3D-geluid en de hoofdsteunluidsprekers.

Laden Audi Q6 e-tron
Snelladen wordt supernsel laden

Bij HPC-laadpalen is de accu van de Audi Q6 e-tron in ongeveer 21 minuten van 10 tot 80 % op te laden. Ander voorbeeld: circa tien minuten snelladen leveren u tot wel 255 extra kilometers op.

Audi Q6 etron
Klaar voor elk gebruik

De Audi Q6 e-tron mag maar liefst 2.400 kilo trekken. Binnenin is sprake van een ruim interieur met veel opbergruimte en een flexibel in te delen kofferbak: met alle rugleuningen plat groeit het bagagevolume van 526 tot 1.529 liter. Daarnaast zit onder de voorklep zit een grote frunk met een inhoud van 64 liter. Handig voor het opbergen van de laadkabel.

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Audi Q6 e-tron uitvoeringen

Uitvoeringen van de Q6 e-tron

De Audi Q6 e-tron debuteert met een aandrijflijn voorzien van een 100 kWh accupakket, een vermogen van 285 kW (388 pk) en quattro vierwielaandrijving. De prijzen beginnen bij € 77.950*. Tegelijkertijd is ook het topmodel, de 360 kW (490 pk) sterke Audi SQ6 e-tron, per direct bestelbaar. Later dit jaar volgen tevens twee uitvoeringen met achterwielaandrijving: een variant met het 100 kWh accupakket en daarmee een nog grotere range, en tevens een versie met een 83 kWh accupakket, waarvoor een indicatieve vanafprijs geldt van 65.000 euro.

Audi Q6 e-tron zakelijk leasen?

Wilt u de Audi Q6 e-tron zakelijk leasen? Via Audi Centrum Rotterdam kunt u met Operational Lease al instappen voor € 1089,- €975,- excl. BTW per maand. Op basis van een leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Voordelen van leasen bij Audi Centrum Rotterdam

  • Rijden in een gloednieuwe Audi voor een vast bedrag per maand
  • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
  • Stel zelf uw uitvoering samen met gewenste looptijd en kilometrage
  • Alles bij ons geregeld!
Q6 etron zakelijk leasen

Ontdek het interieur en exterieur

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Audi Centrum Rotterdam is onderdeel van Auto Hoogenboom en daarom kunnen wij u naast uw nieuwe (deels) elektrische auto ook gelijk helpen met een laadoplossing.

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch of plug-in hybride rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische of plug-in hybride auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom

Nog meer over de Audi Q6 e-tron

De 100% elektrisch aangedreven Audi Q6 e-tron is een herkenbaar lid van de Q-familie van Audi. In het kenmerkende SUV-design speelt geavanceerde lichttechnologie een hoofdrol. Zowel voor als achter is het actieve, digitale lichtdesign van de (O)LED-units (mogelijk optioneel) naar wens in te stellen. De lichtunits achter hebben in dat geval zelfs een functie waarmee ze achterliggers kunnen waarschuwen voor gevaar.

Highlights in het interieur zijn een gebogen Audi MMI OLED-panoramadisplay met Audi virtual cockpit en een apart MMI display met Active Privacy mode voor de voorpassagier (standaard op de S edition en de SQ6 e-tron). Een augmented reality head-up display vormt de perfecte aanvulling. Veel functies zijn met natuurlijk spraakgebruik te bedienen via de zelflerende Audi Assistent.

De Audi Q6 e-tron wordt deze zomer in onze showroom verwacht en zal dan ook beschikbaar zijn voor een proefrit. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Schrijf u in via het formulier hieronder.

Op de hoogte blijven van de Q6 e-tron?

Laat ue gegevens hier achter, dan nemen wij contact met u op wanneer de Q6 e-tron in onze showroom staat.

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.