• De Audi A1 Sportback: benchmark in de compacte premium klasse.

  De tweede generatie Audi A1 Sportback pakt met zijn karakteristieke en stoere design de lijnen op van de eerste Audi quattro. Het interieur is de sportiefste in zijn klasse.

Vanaf € 33.037,-
Private lease v.a. € 439,- p/m*
Zakelijke lease v.a. € 488,- p/m*

Audi A1 Sportback: highlights

model-highlights-site-audi-a1-sportback-virtual cockpit
Standaard Audi Virtual Cockpit

Het digitaal instrumentarium, de Audi virtual cockpit, is standaard. Hiermee heeft u een mooie weergave van de assistentiesystemen

model-highlights-site-audi-a1-sportback-altijd-navigatie
Nooit de weg kwijt met navigatie aan boord

Navigatievoorbereiding is standaard in de Audi A1 Sportback. Het navigatiesysteem wordt, als u hiervoor kiest, achteraf geactiveerd.

model-highlights-site-audi-a1-sportback-ruimte-comfort
Compacte buitenmaten met ruimte en comfort

De Audi A1 Sportback is aangenaam ruim, wat comfortverhogend is voor bestuurder, voorpassagier en achterinzittenden.

model-highlights-site-audi-a1-sportback-optioneel s line interieur
Optioneel sportief S line interieur

Een Audi kleed u aan naar wens. Zo heeft de A1 Sportback het S line interieur met onder meer sportstoelen en een onderaan afgeplat sportstuur.

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Ontdek de Audi A1 Sportback

De Audi A1 Sportback valt op door zijn stoere uiterlijk. De brede en lage singleframe-grille en indrukwekkend sportieve voorbumper zorgen voor een krachtige uitstraling. Het design van de A1 Sportback springt eruit en daar past het kleurenaanbod met tien tinten goed bij. Naar keuze staat de A1 met een dak in contrasterende kleur voor de deur. De A1 is leverbaar met elektronische assistentiesystemen en infotainment uit auto’s uit hogere segmenten en is ook de connectiviteit goed voor elkaar. Liefhebbers van muziek en een goede akoestiek zullen blij zijn met DAB+, het Audi sound system en het Bang & Olufsen Premium Sound System. Wilt u proefrijden in de A1 Sportback?

Proefrit inplannen

Audi A1 Sportback Private Lease tijdelijk v.a. € 489,-* p/m.

Met Private Lease rijdt u zonder omkijken een splinternieuwe Audi voor een vast bedrag per maand. Waar u bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij Private Lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. U kunt uw Audi A1 Sportback helemaal zelf samenstellen en bepalen voor welke periode en aantal kilometers u wilt leasen. Tijdelijk rijdt u de Audi A1 Sportback in combinatie met Audi Private Lease nu voor € 489,-* per maand op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Voordelen van Audi Private Lease

 • U rijdt een gloednieuwe Audi
 • U kiest zelf de looptijd en kilometrage
 • Vast bedrag per maand
 • Geen spaargeld nodig
 • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
 • Alles geregeld bij Audi Centrum Rotterdam

Bekijk onze A1 Sportback voorraad

Meer over de Audi A1 Sportback

De modulaire indeling met lines is een noviteit voor de A1 Sportback. Daarmee is de auto bijzonder flexibel samen te stellen. U bepaalt zelf welk exterieur u combineert met welk interieur. De exterieuraankleding verschilt per line. Kies uit één van de drie uitvoeringen: Pro Line, epic en Pro Line S.

U kunt daarnaast een zwarte afwerking van de buitenkant gaan. Met de lines Interieur advanced, Interieur design selection en Interieur S line biedt Audi een extra mogelijkheid om kleuren en materialen te selecteren die bij uw smaak passen. De epic versie is speciaal voor de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Markant en sportief: De brede en lage Singleframe-grille en de nadrukkelijk aanwezige luchtinlaten domineren het beeld aan de voorkant. De opvallende dagrijverlichting in de optionele full-led-koplampen doet denken aan dynamische vleugelvormen uit de zeilsport, de zogeheten hydrofoils. Een laag, ingespannen aanzicht zorgt in combinatie met de kleine vierkantjes bovenin de koplampen voor een sportieve uitstraling.

Goede connectiviteit: De nieuwe Audi A1 Sportback is volledig ingesteld op het digitale tijdperk. Daarom zijn een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel en een multifunctioneel stuurwiel altijd standaard. De optionele Audi virtual cockpit biedt nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld de projectie van de navigatiekaart tussen de tellers en grafische weergave van bepaalde assistentiesystemen.

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 5.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Ontdek onze 2 Audi A1 Sportback uitvoeringen

Audi A1 Sportback Sportback

Sportback

 • 3 spaaks multifunctioneel stuurwiel leder
 • Smartphone interface
 • Audi virtual cockpit
 • Cruise control
 • Licht- en regensensor
Audi A1 Sportback Citycarver

Citycarver

 • LED achterlichten
 • 17″ lichtmetalen velgen “5-Y-spaak”-design
 • Spiegelkappen en rand voorspoiler naar keuze in zwart of grijs
 • Aluminiumkleurige bodembeplating voor en achter
 • Zwarte sideskirts

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.