Contact opnemen
  • Audi A3 Limousine uit voorraad leverbaar

    De Audi A3 Limousine is tijdelijk ruim uit voorraad leverbaar zodat u dit jaar nog in uw nieuwe auto kunt stappen. Lease ‘m vanaf € 515,- per maand.

Zakelijke Lease Actie Audi A3 Limousine. Snel rijden!

Wilt u dit jaar nog instappen in uw nieuwe Audi? Kies dan voor de Audi A3 Limousine uit voorraad. Neem bijvoorbeeld de A3 Limousine Pro Line S-tronic. Daarmee stapt u met Zakelijke Lease via Auto Hoogenboom Lease in vanaf € 515,- per maand. Bent u op zoek naar een andere uitvoering? Er is ook een ruime voorraad van de Audi A3 Limousine Pro Line, Advanced Edition en S edition. Voor welke uitvoering uit voorraad u ook kiest, u kunt dit jaar nog instappen! Ontdek de Zakelijke Lease Actie Audi A3 limousine.

Audi A3 limousine actie voorraad

Audi A3 Limousine Pro Line S tronic

Zakelijke Lease vanaf € 515,- p/m

Uitgerust met onder andere:

  • 16″ lichtmetalen velgen “5-dubbelarm”-design
  • Audi Smartphone Interface (Apple CarPlay)
  • Comfortairconditioning 2-zones
  • Parkeerhulp achter
  • Cruise control
  • Draadloze telefoonlader
Offerte aanvragen

De voordelen van de S tronic automatische transmissie.

In de Audi A3 Limousine Pro Line S-tronic combineert de S-tronic automatische transmissie de efficiency en sportiviteit van een handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat.

Het schakelgevoel is altijd exact en sportief, in de volautomatische stand met keuze uit D (Drive) en S (Sport) en handmatig schakelend met de transmissiehendel of de optionele schakelpaddels achter het stuurwiel.

Daarbij draagt deze automaat ook nog eens bij aan een lager gebruik en een geringere uitstoot.

Zakelijke Lease Actie Audi A3 limousine
Audi S tronic
De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat
Zakelijke Lease Actie Audi A3 limousine achterkant

Bekijk onze Audi A3 limousine voorraad.

Bekijk de Audi A3 Limousine voorraad

Zakelijke Lease Actie Audi A3 limousine. Even kennismaken.

De Audi A3 Limousine maakt indruk met zijn stijlvolle en sportieve exterieur en het hoogwaardige interieur. Ervaar zelf de vooruitgang.

Ontdek de Audi A3 Limousine

U bent van harte welkom.


*Zakelijke Lease Prijzen zijn o.b.v. een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Afbeeldingen kunnen afwijken van specificaties.