• For a lifetime experience

    Nu bij Audi Centrum Rotterdam en Auto Hoogenboom, aantrekkelijke onderhoudstarieven voor uw Audi van 5 jaar en ouder. En 15% korting op remmen en riemen.

Audi Lifetime Service | 15% korting op onderhoud én remmen en riemen

Bij Audi Centrum Rotterdam en Auto Hoogenboom willen we dat u eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Audi. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als uw Audi al wat langer meegaat. Met Audi Lifetime Service kiest u voor het beste onderhoud voor uw Audi van 5 jaar en ouder en profiteert u standaard van 15% korting op onze onderhoudstarieven, remmen en riemen*.

Audi Lifetime Service - Audi Lifetime Check 1920x1080px

Gratis Audi Lifetime Check met onderhoudsplan

Benieuwd naar de status van uw Audi en welk onderhoud u aankomende periode te wachten staat? Laat dan kosteloos de Audi Lifetime Check uitvoeren. Onze service adviseurs maken samen met u een onderhoudsplan voor de komende 2 jaar. Zo weet u precies wat u te wachten staat en komt u niet snel voor verrassingen te staan.

De zes zekerheden van Audi Service

Met Audi Lifetime Service profiteert u niet alleen van voordelig onderhoud, remmen en riemen. U kunt ook altijd vertrouwen op de zekerheden van Audi Service.

2_icon_black_zekerheden_Audi_Service_Pechhulp_1080x1080
3_icon_black_zekerheden_Audi_Service_Prijs_kwaliteit_1080x1080
  • Wij geven 4 jaar garantie op onderhoud en reparaties
  • Met onze pechhulp service helpen wij u snel weer op weg
  • Wij bieden Audi-kwaliteit voor een goede prijs
Audi lifetime service
5_icon_black_zekerheden_Audi_Service_Welkom_1080x1080
6_icon_black_zekerheden_Audi_Service_Updates_1080x1080
  • Onze vakspecialisten kennen uw Audi van A tot Z
  • Wij staan klaar voor alle Audi’s
  • Wij hebben alle software- en kaartupdates voor uw Audi

Plan in slechts 2 minuten uw werkplaatsafspraak!

U bent van harte welkom

*Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud, remmen en riemen. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. (datum achter de B op de kentekencard. De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven.