Auto Hoogenboom en Audi Centrum Rotterdam officieel Audi RS dealer

Bent u op zoek naar nog meer snelheid, uitdaging en beleving? Naast officieel Audi dealer is Auto Hoogenboom nu ook Audi RS dealer. Hiermee hebben wij de exclusiviteit om u nieuwe en gebruikte S en RS modellen aan te bieden. Het meest iconische model is de R8 met zijn bekende V10-motor. Daarna komen de RS-modellen die zijn geïnspireerd door de racesport en aangepast aan het dagelijkse leven, zoals de RS3, RS6, RSQ3 en meer. Typerend voor deze modellen zijn de krachtige TFSI motoren (voor de R8, TSI), agressieve looks en het hoogwaardig interieur met welbekende honingraat bekleding, kuipstoelen, opvallende stiksels, carbonafwerking en RS-emblemen.

Audi RS3

Audi RS 3 Sportback en Limousine

De RS3, gebaseerd op de Audi A3, biedt een perfecte combinatie van dagelijks comfort en pure adrenaline. Hij komt ijzersterk voor de dag met zijn krachtige ontwerp, uitmuntende rijdynamiek en fabuleuze 2.5 TFSI-motor zorgen elke dag voor een kick.

Audi RS e-tron GT

De RS e-tron GT combineert het beste van twee werelden: de sportieve prestaties waar Audi RS om bekend staat en duurzaamheid. De krachtige elektrische aandrijflijn levert een verbluffend vermogen van 600 pk en een indrukwekkend koppel van 830 Nm, wat resulteert in een razendsnelle acceleratie van 0-100 km/u in slechts 3,3 seconden!

Audi RS 4 Avant

Audi RS 4 Avant

De prestaties van een sportwagen en de praktische eigenschappen van een gezinsauto gaan niet samen? De Audi RS 4 Avant bewijst het tegendeel. De 2,9 liter V6-TFSI-motor levert een vermogen van 450 pk en een maximaal koppel van 600 Nm.

Audi RS 5 Sportback

Wie dol is op autorijden gaat in de Audi RS 5 Sportback beslist veel plezier beleven. Met zijn goede prestaties en fraaie design valt hij in de smaak bij iedereen die waarde hecht aan rijplezier.

Audi RS 5
Audi RS 6

Audi RS 6 Avant

De Audi RS 6 Avant is een high performance sportauto voor zakelijke afspraken en gezinsuitjes. De 4.0 V8 biturbo TFSI-motor levert 600 pk en bezorgt de Audi RS 6 Avant adembenemende prestaties. Sprint in 3,6 seconden van 0 naar 100 km/u.

Audi RS Q3 en Sportback

De RS Q3 is het ultieme bewijs dat u geen concessies hoeft te doen als het gaat om sportiviteit en ruimte. Deze compacte SUV is ontworpen om elke rit een opwindende ervaring te maken, ongeacht het avontuur dat u wilt beleven.

Audi RS Q3
Audi R8 Rotterdam

Audi R8 Coupé en Spyder

Performance is an attitude: de Audi R8. De tussen de assen geplaatste atmosferische V10-motor is het hart van de R8 Coupé V10 performance quattro, deze levert 620 pk. Hierdoor neemt hij de sprint naar 100 km/u maar 3,1 seconden in beslag en is de topsnelheid 331 km/u. Het design is in topvorm: de grote luchtinlaten, brede singleframe-grille, vaste achtervleugel van carbon en van buitenaf zichtbare motor zijn een lust voor het oog.

Ontdek ook de sportieve S-modellen

Meer weten? Kom langs in een van onze showrooms in Rotterdam Zuid of Noord!

Audi SQ8 Rotterdam

Audi SQ8 e-tron

Audi SQ8 Sportback Rotterdam

Audi SQ8 e-tron Sportback

Audi S3 Sportback Rotterdam

Audi S3 Sportback

Audi S3 Limousine Rotterdam

Audi S3 Limousine

Audi S5 Cabriolet Rotterdam

Audi S5 Cabriolet

Audi S8 Rotterdam

Audi S8

Audi SQ2 Rotterdam

Audi SQ2

meer weten audi rs

U bent van harte welkom