• Škoda Vision 7S

    Ontdek de Škoda Vision 7S de nieuwe elektrische 7-zitter van Škoda is nog in ontwikkeling en met dit model onthult Škoda haar nieuwe designtaal.

Ontdek de Škoda Vision 7S

De nieuwe elektrische 7-zitter van Škoda is nog in ontwikkeling en met dit model onthult Škoda haar nieuwe designtaal. De Vision 7S is het eerste model met Škoda’s nieuwe ‘Tech-Deck’-gezicht.

Een nieuwe designtaal: De Vision 7S oogt stoer, functioneel en authentiek

De Vision 7S is het eerste model met Škoda’s nieuwe designtaal. Kenmerkend is de grille, die aanzienlijk platter en breder is geworden. Op de hoeken staan smalle, rechtopstaande koplampen, die samen met de ver in de voorschermen doorgetrokken dagrijverlichting een T-vorm hebben.
“De nieuwe designtaal kwam slechts in een paar maanden tijd tot stand”, verklaart Oliver Stefani, hoofd van Škoda Design. “Daarbij hebben we beproefde oplossingen gecombineerd met nieuwe elementen die van lef getuigen. Het minimalistische, functionele design straalt veiligheid uit. Ook de optimale aerodynamica van de Vision 7S is bepalend voor onze toekomstige modellen.”

Bekijk alvast de details of draai ‘m 360° rond. Natuurlijk is het nog leuker om de auto in het echt te zien. Kom daarom zaterdag 4 maart naar onze showroom!

Volledig elektrische 7 zitter

Het ruimtelijke interieur van de 7-persoons Vision 7S onderscheidt zich door duurzame materialen, een intuïtieve bediening en interactieve oppervlakken. Dankzij 89 kWh accupakket heeft de auto een actieradius van meer dan 600 kilometer (WLTP).