• Service acties | Is uw auto klaar voor de winter?

    Maak uw auto klaar voor de winter met de Service Winteracties voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagens. Ontdek de Winteracties

Ontdek de Service Winteracties

De truien komen weer uit de kast en de paraplu’s zijn steeds vaker nodig: het tijd om uw auto klaar te maken voor de winter. Maak een keuze uit de Service Winteracties die van toepassing zijn op uw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen en ga zorgeloos de herfst en winter tegemoet.

Kies uw merk:

Volkswagen Winteracties

Volkswagen service winteracties
Volkswagen service acties

Audi Winteracties

audi najaarsactie 2023
Audi service acties

SEAT Winteracties

Wintercampagne Ateca
SEAT service acties

Škoda Winteracties

Škoda winteracties 2023
Škoda service acties

VW Bedrijfswagens Winteracties

Wintercampagne Volkswagen Bedrijfswagens
Bedrijfswagen acties

Grip op de winter? Doe de bandenwissel al vanaf € 39,-

Winterbanden verkorten de remweg aanzienlijk wanneer de temperatuur onder de 7 graden Celsius zakt. Dit komt doordat winterbanden speciaal ontworpen zijn om zacht te blijven bij koude temperaturen, waardoor ze optimale grip op het wegdek behouden. Bovendien beschikken ze over een grof profiel en flexibele lamellen, waardoor ze effectief sneeuw, ijs en modder vastgrijpen. Het gebruik van winterbanden is vaak verplicht in veel wintersportgebieden, zoals Oostenrijk. Vanaf € 39,- (merkafhankelijk) bieden wij een volledige wintersetwissel aan. Zorg ervoor dat u uw afspraak tijdig inplant.

U bent van harte welkom!