• Gratis ‘Connected’: Škoda Connect Lite App

    Speciaal ontwikkeld voor Škoda’s vanaf 2008 (die niet af-fabriek ‘Connected’ zijn). Kom langs in één van onze vestigingen.

Škoda Connect LITE | Altijd verbonden met uw auto

Heeft u een Škoda met een bouwjaar v.a. 2008 maar zonder fabrieks-connectiviteitsfunctie? Met de Connect LITE app kunt u nu ook verbinding maken met uw auto. Zo heeft u altijd inzicht in de actuele kilometerstand, onderhoudsdata, parkeerlocatie en veel meer. DataPlug-actie (t.w.v. € 39): tijdelijk GRATIS bij Auto Hoogenboom!

connect lite app

Connect LITE app

Met de Škoda Connect LITE app heeft u altijd uw actuele kilometerstand, brandstofpeil en onderhoudsdata bij de hand. De app biedt ook een aparte gids voor de waarschuwingslichtsymbolen.

Brandstofmonitor

Brandstofmonitor

Deze functie is super handig! Elke keer als u tankt slaat de app uw gegevens op. Houd bij hoe vaak u tankt en wat uw uitgaven zijn

Beschikbare parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen

Eenvoudig uw auto terugvinden? Met Connect LITE ziet u direct waar uw auto geparkeerd staat. Met de app kunt u ook de locatie van uw auto delen, zodat anderen u kunnen vinden.

Ritregistratie

Ritregistratie

Het digitale logboek houdt alle ritten bij. Na elke rit kunt u uw rijstijl en brandstofkosten inzien. U kunt deze data ook eenvoudig exporteren naar een Excel-bestand.

Service_afspraak

Service en afspraken

Via de app kunt u simpel contact opnemen met uw voorkeursdealer, Auto Hoogenboom. Waar u ook bent, er is altijd wel een Škoda dealer in de buurt.

Challenges

Challenges

Vergelijk uzelf met andere Škoda-rijders terwijl u punten en trofeeën verzamelt. Verzamel genoeg punten om een level hoger te komen en nieuwe manieren te ontdekken om uzelf te testen.

Komt uw Škoda in aanmerking?

Als uw Škoda tien jaar of jonger is, is het mogelijk om Connect Lite aan te schaffen. Het enige dat u nodig heeft, is een smartphone en een DataPlug. De DataPlug is nu gratis en wij kunnen deze kosteloos voor u installeren. Check hiernaast of uw auto in aanmerking komt.

skoda-connect-lite-dataplug

Wilt u ook een dataplug?

Kom snel langs naar één van onze onderstaande vestigingen. De bluetooth DataPlug wordt ter plekken ingebouwd voor u in (dit duurt max. 10 minuten) en daarmee maken wij verbinding met uw smartphone. Helemaal gratis!

U bent van harte welkom