Zakelijke Lease Auto Hoogenboom

Auto zakelijk leasen

Auto Hoogenboom Lease biedt de MKB-ondernemer uiteenlopende leaseoplossingen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT & ŠKODA. We nemen je al het werk rondom het wagenparkbeheer uit handen, zodat je je volledig kan concentreren op je eigen onderneming.

Mobiliteit zoals het hoort!

Onze lease-adviseurs werken nauw samen met diverse product- en merkspecialisten waardoor je altijd verzekerd bent van de meest optimale totaal oplossing van mobiliteit.

Wij maken het je heel gemakkelijk. Als wagenparkbeheerder stellen wij je in staat op snelle en eenvoudige wijze te beschikken over de gegevens van de wagen(s).

In één oogopslag vind je hiernaast verschillende zaken die van belang zijn voor het onderhouden van het wagenpark. Indien je vragen hebt of nog geen inlogcode hebt, neem dan contact met ons op via 010-272 23 75.

  • Product- en merkspecialisten voor de beste oplossing
  • Compleet overzicht voor berijders
  • 24/7 Pechhulp
  • Diverse innovatieve tools
Gallery1

Ik ben berijder

Wij brengen je leasecontract onder bij Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS). Voor al je vragen en verzoeken omtrent je leaseauto kun je bij hen terecht.

Bij Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) weten ze precies wat er allemaal bij je leaseauto komt kijken. Als berijder van een leaseauto staat alle informatie die je nodig kunt hebben overzichtelijk op één pagina. Van het opvragen van bekeuringen tot het aanvragen van een brandstofpas. Zo heb je altijd alles snel bij de hand. De BerijdersDesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur. Voor dringende zaken als pech en schade staat Volkswagen Pon Financial Services je 7 dagen per week, 24 uur per dag ter beschikking. Volkswagen Pon Financial Services BerijdersDesk bel je via (033) 454 9555.

Meer informatie op de website van VWPFS

Ik ben wagenparkbeheerder

Als wagenparkbeheerder wil je in één oogopslag het wagenpark kunnen beheren. Volkswagen Pon Financial Services voorziet je hierin met een tal van gebruiksvriendelijke tools.

Wij brengen het leasecontract onder bij Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS). Voor alle extra diensten omtrent het wagenpark kan je ook bij hen terecht. Bij Volkswagen Pon Financial Services weten ze precies wat er allemaal bij je wagenpark komt kijken. De proactieve dienstverlening is gericht op jou als wagenparkbeheerder en op de leaserijders. Met diverse tools, zoals de Fleetinformatietool en Fleetcalculator, kun je alle gegevens van je medewerkers beheren. Via deze link kun je in één oogopslag de verschillende zaken vinden die van belang zijn voor het onderhouden van het wagenpark.

Meer informatie op de website van VWPFS

Meer weten over zakelijk leasen?

Showroom: tot 19:00
Auto Hoogenboom Leasing Rotterdam Zuid
Showroombezoek op afspraak mogelijk
Fleetsales & Leasing

Driemanssteeweg 694

3084 CB Rotterdam