Mijn Auto Hoogenboom
  • Auto Hoogenboom Volkswagen Bedrijfswagens

    Volkswagen Bedrijfswagens en Auto Hoogenboom is al meer dan 80 jaar een gouden combinatie. Onze Volkswagen Bedrijfswagen afdeling gaat echter verder dan enkel verkoop en service. Op deze pagina ontdekt u alle mogelijkheden die ons team Volkswagen Bedrijfswagens u kan bieden!

Van ZZP tot multinational: altijd de perfecte bedrijfswagenindeling.

Opzoek naar de ideale indeling van uw bedrijfswagen? De perfecte bedrijfswageninrichting selecteert u samen met ons. Met een breed aanbod van merken en materialen is vrijwel alles mogelijk om van uw bedrijfswagens een rijdende werkplaats te maken.

Of u nu zzp’er of multinational bent, Auto Hoogenboom Bedrijfswagens staat voor u klaar. Neem contact met ons en samen zorgen wij voor een mobiele oplossing op maat.

Offerte aanvragen

Volkswagen Caddy Cargo

Volkswagen Bedrijfswagens Caddy Cargo zakelijk

Één van de meest gebruikte bedrijfswagens. De vernieuwde Caddy Cargo is comfortabel en praktisch.

Volkswagen Transporter 6.1

Volkswagen Transporter zakelijk bedrijfswagen

Een bedrijfswagen waar u meer voor de dag kunt komen: een stoer design met innovatieve oplossingen en zuinige motoren.

Volkswagen Crafter

Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag stukken lichter maakt. Ook verkrijgbaar als elektrische e-Crafter.

Actie: gratis trekhaak t.w.v. € 800,- bij Volkswagen Crafter Pick-up of Volkswagen Transporter Pick-up

Tijdelijk ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen Crafter Pick-up of Volkswagen Transporter Pick-up een gratis trekhaak ter waarde van € 800,- excl. BTW. Een must-have voor iedere Volkswagen Bedrijfswagen! De actie loopt tot en met 13 september, profiteer snel van dit voordeel en vraag uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Uw gepersonaliseerde bedrijfswagen: Auto Hoogenboom H-EDITIONS.

Een unieke compleet gepersonaliseerde bus! Hoe? Door diverse aanpassingen te maken aan het in- en exterieur. Dit noemen wij bij Auto Hoogenboom de H-editions. Alles is mogelijk, exclusieve velgen, sidebars, een ABT spoilerpakket, getinte ramen, nieuwe bekleding, u kunt het zo gek niet bedenken. Onlangs pakten wij in opdracht van een klant een gloednieuwe Transporter aan. Het resultaat ziet u in de video hiernaast.

Offerte aanvragen

Onze voorraad Volkswagen Bedrijfswagens

Ons Volkswagen Bedrijfswagens team staat voor u klaar!

Bij Auto Hoogenboom bedienen wij onze klanten van mobiliteit. Snel, efficiënt, van multinational tot lokale loodgieter, met scherpe zakelijke lease tarieven. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons op 010 – 410 56 45. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showrooms in Rotterdam, Vlaardingen en Spijkenisse.

Contact opnemen