Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • Operational Lease bij Auto Hoogenboom Lease

    Voor een vast bedrag per maand is de mobiliteit van uw medewerkers 24 uur per dag en 7 dagen per week gegarandeerd. Auto Hoogenboom Lease draagt bij deze leasevorm de volledige zorg voor de financiering, afschrijving, reparatie en onderhoud, de verzekeringen en de wegenbelasting.

Hoe werkt operational lease?

Bij Operational Lease ontzorgen wij u volledig daarom noemen we dit ook wel Full Operational Lease. De auto least u tegen een vast bedrag per maand. Op de brandstofkosten na, zijn alle kosten inbegrepen in dit bedrag. U weet precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen. Auto Hoogenboom Lease blijft economisch eigenaar van de auto en de auto komt niet op uw balans te staan. Daarbij komt u niet in aanmerking voor investeringsaftrek. Operational Lease is een van de meest gebruikte vormen van zakelijk leasen in Nederland. Heel begrijpelijk, want comfortabeler leasen kan eigenlijk niet!

Ontdek Zakelijke Lease Deals

De voordelen van Operational Lease

  • Rijden zonder zorgen
  • Geen grote investering nodig
  • Eén vast bedrag per maand
  • De bedrijfsauto staat niet op uw balans
  • Geen verzekerings-, reparatie- en onderhoudskosten
  • Inclusief schadeafhandeling, pechhulp en vervangend vervoer.

Operational lease voor ZZP’ers

Een goede bedrijfswagen zonder hoofdpijn. Dat is in het kort wat operational lease interessant maakt voor u als ZZP’er. Wij weten hoe belangrijk mobiliteit voor u is en dan wilt u dus geen opdrachten mislopen doordat uw auto bij de garage staat. Hoogenboom zorgt voor vervangend vervoer waardoor u in no time weer op pad bent. Alle kosten zijn overzichtelijk en hierdoor simpel te budgetteren. Aan het eind van de leaseperiode levert u de auto bij ons in. Wel de lusten, maar niet de lasten.

Auto Hoogenboom Lease: alle merken onder één dak

Auto Hoogenboom Lease is niet merk gebonden. Uiteraard kunnen wij voordelig een Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA aanbieden, maar wij leasen bijvoorbeeld ook uw Tesla, Mercedes-Benz of BMW voordelig via Auto Hoogenboom Lease.

Auto Hoogenboom Lease

Auto Hoogenboom Lease is onderdeel van Auto Hoogenboom, officiële dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Onze voordelen:

✓ Scherpe leaseprijzen
✓ One stop shopping
✓ Één vast aanspreekpunt
✓ Keuze uit alle merken
✓ Gratis haal- en brengservice

Op zoek naar een Auto Hoogenboom vestiging?

Ontdek meer