Mijn Auto Hoogenboom
 • Welkom bij Auto Hoogenboom Lease

  ✓ Scherpe leaseprijzen
  ✓ One stop shopping
  ✓ Één vast aanspreekpunt
  ✓ Keuze uit alle merken
  ✓ Gratis haal- en brengservice

Bij Auto Hoogenboom Lease bedienen wij onze klanten van mobiliteit. Snel, efficiënt, van multinational tot lokale loodgieter, met scherpe zakelijke lease tarieven. Uiteraard zijn wij gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, SEAT & ŠKODA, tegelijkertijd kunnen wij op het gebied van zakelijke lease elk merk en model bieden dat u wenst. Neem contact met ons op via lease@autohoogenboom.nl of bel ons op 010 – 272 23 70.

Zakelijke leasen via Auto Hoogenboom Lease

Ontdek alle mogelijkheden omtrent het zakelijk leasen van uw auto via Auto Hoogenboom lease. Of u nu op zoek bent naar operational lease, een nieuwe auto nodig hebt voor een kortere periode via Short Lease of liever een gebruikte auto least? Auto Hoogenboom Lease staat voor u klaar.

Operational Lease

Volledig ontzorgd zakelijk leasen? Dan is operational lease voor een vast bedrag per maand voor u het antwoord.

Meer over operational lease

Shortlease

Heeft u behoefte aan tijdelijke, flexibele mobiliteit tussen de 1 en 24 maanden tegen een scherp tarief? Dan is Shortlease de oplossing voor u! U kiest dan voor alle voordelen van operational lease maar dan wel met een flexibele looptijd!

Meer over shortlease

Occasion Lease

Een leaseauto hoeft niet altijd nieuw te zijn. Bij Auto Hoogenboom lease noemen wij dit Stock Lease. Met Stock lease kunt u direct en voordelig een jong gebruikte rijk uitgeruste leaseauto rijden. Als nieuw zo goed!

Binnenkort meer

Flexible Lease

U wilt flexibel om kunnen gaan met mobiliteit? Flexible Lease is de ultieme leasevorm waarbij u vrijheid van handelen heeft. Flexible Lease biedt namelijk de mogelijkheid om na 12 maanden de leaseauto kosteloos bij ons in te leveren, mits aan de voorwaarden wordt voldaan.

Laat ons meedenken

Auto Hoogenboom Lease: alle merken onder één dak

Auto Hoogenboom Lease is niet merk gebonden. Uiteraard kunnen wij voordelig een Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA aanbieden, maar wij leasen bijvoorbeeld ook uw Tesla, Mercedes-Benz of BMW voordelig via Auto Hoogenboom Lease.

Auto Hoogenboom Lease

Auto Hoogenboom Lease is onderdeel van Auto Hoogenboom, officiële dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Onze voordelen:

✓ Scherpe leaseprijzen
✓ One stop shopping
✓ Één vast aanspreekpunt
✓ Keuze uit alle merken
✓ Gratis haal- en brengservice

Op zoek naar een Auto Hoogenboom vestiging?

Ontdek meer