Zakelijk Fiets Leasen Lease A Bike Auto Hoogenboom

Fiets zakelijk leasen

Een gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak in 2020 bijzonder aantrekkelijk voor jouw bedrijf. Heldere regels gaan samen met talloze kosten-, vitaliteits- en milieuvoordelen. En dankzij het volledig digitaal en geautomatiseerd platform van LEASE A BIKE in samenwerking met Auto Hoogenboom, kost de uitrol van een zakelijk fietsplan amper tijd.

Voordelen Lease A Bike Fiets Leasen
  • Fiscaal voordeel tot wel 35% t.o.v. aankoopprijs
  • Na de leasetermijn voordelig leasefiets overnemen
  • Elke fiets is mogelijk (keuze uit meer dan 100 merken)
  • Blijf fit en vermijd files
  • Past perfect in een groen mobiliteitsbeleid

Vrije keuze in merk en type fiets

Werknemers kunnen elke fiets kiezen die zij willen. Een stadsfiets of e-bike, maar ook een racefiets, een bakfiets voor de kinderen of zelfs een Speed Pedelec. Daarnaast heeft de werknemer vrije keuze uit meer dan 100 fietsenmerken.

Lease Bike Fiets

1.000+ aangesloten fietsenwinkels

LEASE A BIKE heeft het grootste netwerk van Nederland. Werknemers kiezen hun droomfiets uit bij één van de 1.000+ aangesloten LEASE A BIKE fietsenwinkels. Dit kan je lokale fietsenwinkel om de hoek zijn, maar ook een speciaalzaak in het land.

Geautomatiseerd platform

LEASE A BIKE biedt een volledig digitaal en geautomatiseerd platform voor werkgevers. Met één klik op de knop geef je toestemming voor een leasefiets aan werknemers. De papierwinkel is verleden tijd.

Download onze gratis whitepaper

Alle voordelen voor werkgever en werknemer op een rijtje, prijsvoorbeelden, en meer! Je ontvangt de whitepaper direct per mail.

Fiets kopen vs. Fiets leasen

Fiets Leasen Voorbeeld 1
Elektrische fiets
Fiets Leasen Voorbeeld 1
Bakfiets
Fiets Leasen Voorbeeld 1

Fiets leasen voor de werknemer

Fiets leasen voor de werkgever

Of liever gelijk met ons in contact?

Is het zakelijk leasen van fietsen de volgende stap voor jou of je organisatie? Neem dan direct contact met ons op, we beantwoorden graag al je vragen en kijken samen naar een passende aanpak.