Mijn Auto Hoogenboom
  • Auto Hoogenboom Bedrijfswagens

    Auto Hoogenboom en Volkswagen Bedrijfswagens is al meer dan 80 jaar een gouden combinatie. Onze bedrijfswagens afdeling gaat echter verder dan enkel verkoop en service. Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden die ons team Bedrijfswagens u kan bieden!

Opzoek naar de ideale indeling van uw bedrijfswagen? De perfecte bedrijfswageninrichting selecteert u samen met ons. Met een breed aanbod van merken en materialen is vrijwel alles mogelijk om van uw bedrijfswagens een rijdende werkplaats te maken.

Of u nu zzp’er of multinational bent, Auto Hoogenboom Bedrijfswagens staat voor u klaar. Neem contact met ons en samen zorgen wij voor een mobiele oplossing op maat. Stuur een mailtje naar info@autohoogenboom.nl of bel naar 010 – 410 56 00.

Een unieke compleet gepersonaliseerde bus! Hoe? Door diverse aanpassingen te maken aan het in- en exterieur. Dit noemen wij bij Auto Hoogenboom de H-editions. Alles is mogelijk, exclusieve velgen, sidebars, een ABT spoilerpakket, getinte ramen, nieuwe bekleding, u kunt het zo gek niet bedenken. Onlangs pakten wij in opdracht van een klant een gloednieuwe Transporter aan. Het resultaat ziet u in de video hiernaast.

Ge├»nteresseerd in een H-edition bus? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door! Stuur een mailtje naar info@autohoogenboom.nl of bel naar 010 – 410 56 00.

Onze VW Bedrijfswagens voorraad

Wij staan voor u klaar!

Bij Auto Hoogenboom bedienen wij onze klanten van mobiliteit. Snel, effici├źnt, van multinational tot lokale loodgieter, met scherpe zakelijke lease tarieven. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons op 010 – 410 56 45. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showrooms in Rotterdam, Vlaardingen en Spijkenisse.

Contact